"Potem ko se z mamo nisva slišali eno leto, sem izvedela, da je zaročena z mojim BIVŠIM" (šokantno priznanje dekleta)

No, zgodba se tukaj še ne konča, zdaj namreč vsi trije ... 😳

"Potem ko se z mamo nisva slišali eno leto, sem izvedela, da je zaročena z mojim BIVŠIM" (šokantno priznanje dekleta) (foto: Profimedia) Profimedia
14. 8. 2022

Dekle z imenom Marisa je šokirala uporabnike TikToka z razkritjem, da je njena mama zaročena z njenim bivšim zaročencem.

"Na žalost 60 sekund ni dovolj, da bi vam povedala, kako je moja mama pristala z mojim bivšim zaročencem. No, če povem na kratko: ja, on je mojih let in skupaj sva bila v srednji šoli. Da je stvar še 'boljša', se je nekaj mesecev po začetku najine zveze preselil k nam domov," je povedala.

Marisa je takrat bila stara 16-let in je zdaj živela s svojo mamo, očimom in fantom, s katerim sta se tudi zaročila.

Spomni se, da se je bližala njuna tretja obletnica, ko sta se njena mama in očim odločila oditi vsak svojo pot. Nekje mesec kasneje se je tudi sama razšla s svojim zaročencem. Spoznala je namreč, da se pri rosnih 18-ih letih še ne želi obvezati do konca življenja, zato ga je pustila.

Ženska na spletu poiskala svojega fanta in ugotovila, da ima OTROKA z drugo

Kmalu po njenem 18. rojstnem dnevu se je Marisa odločila odseliti od doma v stanovanje s prijateljicami. A sledilo je presenečenje, saj se je njen bivši zaročenec še vedno vsak dan družil z njeno mamo.

"Ves čas sem jo spraševala: 'ZAKAJ se še vedno družiš z mojim bivšim fantom? Zakaj mi to počneš? Čudno je'." se v posnetku, objavljenem na TikToku, spominja Marisa.

Mamin odgovor pa je bil: "On mi je kot sin in rada ga imam, zato se bom z njim družila, pa če ti je prav ali ne. Ti si ga pripeljala v moje življenje in ne moreš mi ga kar tako vzeti."

Kljub temu da jo je rotila, naj preneha, ker je čudno in se ob tem ne počuti dobro, je to še naprej počela. Marisa je zato z njo nehala govoriti.

"Ko mi je na prvem zmenku rekel, da želi, da spoznam njegovo mamo, se mi niti sanjalo ni, da ..." (šokantna izpoved dekleta)

Nato pa sta se nekega večera slišali po telefonu. "Beseda je spet nanesla na to in priznala mi je, da sta v resnici skupaj. Takrat sem resnično z njo prekinila vse stike, in to za približno eno leto."

V tem času se je njen bivši zaročenec preselil nazaj k njeni mami. A Marisa je vmes zanosila ter se z novim partnerjem tudi razšla. Ker z njim več ni mogla živeti, se je preselila nazaj k svoji mami.

No, sledil je nov šok.

Kmalu zatem, ko je Marisa rodila, ji je mama namreč oznanila, da sta se z njenim bivšim zaročencem zaročila. Zdaj vsi skupaj živijo pod isto streho in lahko si samo predstavljaš, v kakšnem odnosu sta mama in hči. 😳

Nedavna raziskava preseneča: Kar 37 % ljudi pred partnerjem skriva TO (tudi ti?)