Zamejskemu Slovencu je Ljubljančanka napisala, da je potrebna, on pa je ...

"Poklicala me je in dejala, da je potrebna, zato nisem izgubljal sekund. Usedel sem se v avto in odpeljal dobrih 120 km stran od doma."

Zamejskemu Slovencu je Ljubljančanka napisala, da je potrebna, on pa je ... (foto: Profimedia) Profimedia
10. 9. 2021

"Kljub temu, da živim v Italiji, sem se odločil za študij v Ljubljani, kjer sem spoznal številne prijatelje in seveda tudi nekaj privlačnih deklet. Med njimi je izstopala Maja, s katero sva v času študija preživela kar nekaj vročih noči.

Po koncu študija sva si obljubila, da bova ostala v stiku in obljubo sva tudi držala, zato me nekega jesenskega večera ni presenetilo, ko sem na telefonu zagledal njeno sporočilo.

Najin pogovor je bil videti nekako takole:

'Hej, vem, da si doma, ampak rabim te!'

'Hej, a si v redu? Se je kaj zgodilo?'

'Potrebna sem … in samo ti me lahko potešiš! Pridi k meni, ne bo ti žal.'

Ko sem prebral zadnje sporočilo, nisem izgubljal sekund. Usedel sem se v avto in odpeljal dobrih 120 km od doma. Priznam, da sem na cesti prekršil kakšno cestno pravilo ali dve.

Ko sem prišel tja, me je gola pričakala v svoji dnevni sobi. Nisva izgubljala časa. Pričela sva s poljubi in dotiki, strastni predigri v dnevni sobi pa je sledil vroč seks v njeni spalnici. In kopalnici. In kuhinji. In ja, celo na balkonu. Kaj naj rečem, dolga vožnja se je resnično splačala."

Preberi še: "Nikoli si nisem mislila, da si me bo fant vzel od zadaj sredi …" (divja seks izkušnja bralke)

Priporočamo tudi: "Položil me je na palete v skladišču in me začel slačiti …" (bralka o seksu na delovnem mestu)