"Nikoli si nisem mislila, da si me bo fant vzel od zadaj sredi …" (divja izkušnja bralke)

Ker nikjer nista našla mirnega kotička, sta se strastem predala kar ... 🙃

"Nikoli si nisem mislila, da si me bo fant vzel od zadaj sredi …" (divja izkušnja bralke) (foto: Profimedia) Profimedia
6. 9. 2022

Tako kot vsaka vrsta seksa ima tudi seks v naravi svoj čare. Bralka nam je zato razkrila pozitivne plati seksa na polju.

"Sovražim občutek, ko si s fantom želim nekaj intimnosti, pa nikjer ne najdeva mirnega kotička. In točno to se je zgodilo nekega poznega popoldneva, ko so tako pri meni kot pri njemu bili na obisku sorodniki, prav tako pa nisva imela avta, v katerem bi lahko preživela nekaj romantičnih trenutkov.

Kaj nama je torej ostalo na voljo? Družinsko polje za hišo, ki je bilo tako veliko, da se je zdelo, da traja v nedogled. S fantom sva zato skočila na kolo in se zapeljala med visoke trave, dokler nisva prispela do mirnega kotička, kjer so bile dovolj visoke, da so naju popolnoma zakrile.

Tam sva se pričela strastno poljubljati, nato pa me je prijel in s hrbtom obrnil proti sebi ter mi dvignil krilo. Nikoli si nisem mislila, da si me bo fant vzel od odzadaj sredi polja ter da bom pri tem uživala, tako kot sem.

Seksala sva namreč ravno ob sončnem zahodu, zato je zaradi svetlobe celotno polje postalo zlato in zdelo se je, kot da sva sredi zlatega morja edina na celem svetu. Takrat sem si želela, da bi za vedno ostala v tistem trenutku."

Preberi še: »Na ulici me je dvignil v naročje in strastno poljubil. Na mojo grozo so vse videli moji starši!« (zgodba, ki te spravi v zadrego)

Priporočamo tudi: 'Grindr je znan po šokantnih sporočilih, ampak TEMU se nikakor nisem mogel načuditi' (Ljubljančan o svoji bizarni izkušnji)