"Položil me je na palete v skladišču in me začel slačiti …" (bralka o seksu na delovnem mestu)

Pozor, vroča vsebina!

"Položil me je na palete v skladišču in me začel slačiti …" (bralka o seksu na delovnem mestu) (foto: Profimedia) Profimedia
31. 8. 2021

Naši bralki je po dolgem obdobju spogledovanja uspelo osvojiti sodelavca, a nikoli si ni mislila, da se bodo stvari razpletle tako, kot so se!

"Med poletjem so mi starši uredili službo pri družinskem prijatelju v velikem podjetju, ki je svoje izdelke prodajalo izključno prek spleta, zato je bilo poleg pisarn, v katerih sem delala kot pomočnica računovodkinje, veliko skladišče, polno mladih in močnih fantov, ki so pripravljali pakete.

V oči mi je takoj padel nek Tim, ki je nekega dne prišel do moje pisarne po dokumente. Mislim, da je iskrica preskočila med obema, saj sva v naslednjih dneh večkrat združila poglede in se pri tem nasmejala. Po nekaj dnevih spogledovanja sva na hodnikih pričela s kratkimi pogovori, nekega dne pa sva skupaj celo pojedla kosilo. Seveda so takrat okoli naju bili tudi drugi sodelavci, zato nikoli ni šlo preko navadnega pogovora.

Nekega popoldneva sem zaradi obilice dela ostala dlje v pisarni. Očitno so ure kar bežale mimo, saj sem se v nekem trenutku ugotovila, da sem ostala popolnoma sama v pisarni, hitro pa se je praznilo tudi skladišče. Ko sem se odpravila proti izhodu, sem se spomnila, da moram neke papirje odložiti v skladišču, zato se odšla tja. In tam sem ga zagledala.

Tim je ravno spravljal svoje zadeve v nahrbtnik. Očitno je tudi on ostal dlje časa v službi. Ko me je zagledal, se mi je nasmehnil in približal. Mislim, da je začutil, kako zelo močno mi bije srce, saj je roko položil na moje lice in me vprašal, če sem v redu. In v tistem trenutku sem ga poljubila!

Mislim, da ga je to sprva nekoliko presenetilo, a se je že v naslednjem trenutku z obema rokama ovil okoli mojega pasu in me strastno poljubil. To pa ni vse. Prislonil me je ob steno in se s celotnim telesom stisnil ob mene. Čutila sem, kako njegov penis v hlačah postaja trši, zato sem z roko segla v njegove hlače.

Tim mi ni ostal dolžen. Dvignil me je in nesel do skritega kota skladišča, kjer me je položil na palete ter me začel slačiti in pri tem poljubljati po celem telesu. Vse skupaj je bilo tako noro in nepričakovano, a hkrati tako vroče in izjemno. Boljšega seksa do tistega trenutka še nisem doživela.

V skladišču sva se mudila kar nekaj časa, saj je poskrbel, da sva oba doživela vrhunec in to se je zgodilo skoraj istočasno! Kdo bi si mislil, da je lahko seks na delovnem mestu tako vrhunski!"

Preberi še: "Na ulici me je dvignil v naročje in strastno poljubil. Na mojo grozo so vse videli moji starši!" (zgodba, ki te spravi v zadrego)

Priporočamo tudi: "Grindr je znan po šokantnih sporočilih, ampak TEMU se nikakor nisem mogel načuditi" (Ljubljančan o svoji bizarni izkušnji)