»Na ulici me je dvignil v naročje in strastno poljubil. Na mojo grozo so vse videli moji starši!« (zgodba, ki te spravi v zadrego)

»A želiš, da ti predstavim nekoga, ki sploh ni moj fant ampak samo dobro seksa?!«

»Na ulici me je dvignil v naročje in strastno poljubil. Na mojo grozo so vse videli moji starši!« (zgodba, ki te spravi v zadrego) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 8. 2021

Priznamo, da včasih ljubezensko življenje pred starši raje zakrivamo. Pa ne zato, ker jim ne bi zaupali, ampak zato, ker velikokrat še sami ne vemo, kaj si o razmerju sploh mislimo. Podobno strategijo je imela tudi naša bralka, a se stvari na koncu niso odvile v skladu z njenimi pričakovanji.

»Imam precej stroge starše. Pa ne v smislu, da mi nič ne pustijo, ampak v smislu, da vedno želijo vedeti kaj se dogaja v mojem življenju. V bistvu sploh niso strogi, so le zaskrbljeni. In ja, včasih mi gre to na živce, zato se jim kdaj pa kdaj zlažem.

Že nekaj časa hodim ven s fantom, za katerega vem, da mojim staršem ne bi bil všeč. No, saj če smo iskreni tudi meni ni. Je pa zato seks toliko boljši. Sva namreč kot pes in mačka.

Na srečo fant živi zelo blizu, zato sem se lahko vedno odpravila k njemu, se malo družila z njim (ja, tukaj mislim na seksi druženje) in prišla domov, brez, da bi starši karkoli podvomili. Ker je moja taktika do tedaj bila vedno uspešna, sem se tudi tistega dne zlagala, da se odpravljam v trgovino, ter odšla k njemu.

Imela sva se super in v postelji je bilo precej divje. Po koncu sem si morala vzeti kakšnih pet minut, da sem prišla do zraku. Fant me je pospremil do izhoda in me nato na ulici pred blokom dvignil v naročje in strastno poljubil. Ta poljub je trajal kar nekaj časa, njegove roke pa so se spretno premaknile na mojo zadnjico. Za trenutek sem pozabila, da sva sredi ulice … in to je bila usodna napaka.

Ko sem prišla domov, me je mama ustavila na hodniku in vprašala, kje sem bila. Njen ton mi je dal vedeti, da pozna pravi odgovor, a sem se vseeno naredila neumno in odvirnila, da sem bila v trgovini.

»Kdo pa je tisti fant,« je resno vprašala. V tistem trenutku sem vedela, točno kaj se je zgodilo. Na mojo veliko grozo sem spoznala, da sta me starša videla, kako sem se na ulici strastno poljubljala z neznancem.

»Um, prijatelj je,« sem dejala kar se da mirno. Mama me je zgolj razočarano pogledala in odkimala z glavo. Seveda se je zaradi tega vnel manjši prepir, ko je domov prišel še oče, ki mi je očital, da se obnašam neprimerno in da bi fanta morala predstaviti družini.

V tistem trenutku sem želela zakričati: »A želiš, da ti predstavim nekoga, ki sploh ni moj fant ampak samo dobro seksa?!«

Seveda tega nisem rekla, ampak sem se raje pričela jokati in odšla v sobo. Ta dogodek me je naučil, da svoje strastne opravke naredim v zaprtih prostorih, kjer me starši niti približno ne morejo videti.«

Preberi še: "S prijateljico sva PRVIČ preizkusili VIBRATOR" (bralka o izkušnji s SEKS igračko, ki jo je delila s prijateljico)

Priporočamo tudi: "Z bratom najboljše prijateljice sem seksala medtem, ko je ona spala v sosednji sobi" (Koprčanka o prepovedani ljubezni)