"Z bratom najboljše prijateljice sem seksala medtem, ko je ona spala v sosednji sobi" (Koprčanka o prepovedani ljubezni)

"V kuhinji se je ovil okrog mene, me obrnil in ..." 

"Z bratom najboljše prijateljice sem seksala medtem, ko je ona spala v sosednji sobi" (Koprčanka o prepovedani ljubezni) (foto: Profimedia) Profimedia
7. 8. 2021

Kljub temu, da med prijateljicami navadno velja pakt, da so bratje in sestre “prepovedana” točka, se vsake toliko zgodi, da se dekle zaljubi v brata najboljše prijateljice. No, ali pa ima z njim zgolj neobvezujoč seks…

“Največja šala mojega življenja? Zaljubila sem se v brata svoje najboljše prijateljice, ki sploh ni tako sanjski. Do mene in njegove sestre (moje najboljše prijateljice) sploh ni prijazen, svoje dneve pa navadno preživlja v baru s prijatelji. Ampak kaj, ko je seks z njim super!

Z njim sem se že nekajkrat zapletla in čeprav vsakič znova rečem, da je tokrat zadnjič, se zgodi nekaj, kar spremeni moje mišljenje. Navadno je za to sicer kriv alkohol, a nazadnje sva se zapletla popolnoma trezna.

Ker večkrat spim pri najboljši prijateljici, ga dejstvo, da me je zjutraj našel v lastni kuhinji, ni prav nič presenetilo. Ker sem se tja odpravila zgolj po kozarec vode, sem bila oblečena v kratke hlače in nedrček, zato sem ga prosila, če mi lahko posodi majico, da ne bom na pol gola skakala po tujem stanovanju (prijateljica je namreč še trdno spala).

Njemu se je ta prošnja očitno zdela zabavna, saj se je zgolj nasmehnil in dejal: “Zakaj rabiš majico, tako kot si oblečena sedaj izgledaš boljše.”

Točno sem vedela, na kaj namiguje, saj mi je namenil enega tistih pogledov. Ker sem se tokrat zares želela vzdržati, sem se zgolj obrnila in dvignila na prste ter želela z zgornje police vzeti kozarec, nakar sem začutila, kako se je ovil okoli mojega telesa, me obrnil in poljubil.

Sprva sem ga sicer nekoliko odrinila, nato pa sem se prepustila trenutku. Še dobro, da je prijateljica trdno spala, njuna starša pa sta bila na počitnicah, saj me je on v trenutku dvignil in nesel v svojo sobo, kjer me je odvrgel na posteljo in se začel slačiti.

Zopet sem mu podlegla! Seks je bil izjemen, saj sva bila oba nekoliko jezna en na drugega, kar je vse skupaj naredilo stvar še boljšo.

Sovražim, da vedno znova seksam z njim!”

Preberi še: "Babica me je ujela med seksom v kuhinji, ker je želela ..." (nerodna SEKS izpoved Mariborčana)

Priporočamo tudi: »Moja torbica je bila polna fantove sperme, razlog pa je ...« (bizarna izkušnja Novogoričanke)