'Grindr je znan po šokantnih sporočilih, ampak TEMU se nikakor nisem mogel načuditi' (Ljubljančan o svoji bizarni izkušnji)

"Sprva nisem vedel, kaj odgovoriti, nato pa me je radovednost premagala: 'Hej, hm, ne vem. Zakaj pa?'"

'Grindr je znan po šokantnih sporočilih, ampak TEMU se nikakor nisem mogel načuditi' (Ljubljančan o svoji bizarni izkušnji) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 8. 2021

Pravijo, da je denar sveta vladar. Kdo bi si mislil, da se bo to izkazalo tudi na aplikaciji za zmenke…

»To poletje sem nekaj časa preživel v Španiji in to v priljubljenih mestih, ki so namenjena mladim zabavljačem. Imel sem se fantastično. Vsak dan nov zabava, novi fantje, nove dogodivščine.

Kot vsak drugi dan, sem se tudi tisti večer v apartmaju pripravil za zabavo in med čakanjem na kolegice čas zapravljal na telefonu in aplikacijah za zmenke. Grindr je sicer znan po zanimivih in velikokrat šokantnih sporočilih, a kar sem v tistem trenutku zagledal med sporočili, še sam nisem mogel verjeti!

»Hej, kako si? Bom preskočil vse nepotrebne besede in te direktno vprašal. Imaš rad, da ti kdo liže stopala?«

Sprva nisem vedel, kaj odgovoriti, nato pa me je radovednost premagala: »Hej, hm, ne vem. Zakaj pa?«

»Če dovoliš, da ti poližem stopala, ti dam 300 evrov.«

Bil sem šokiran. Ni mi bilo jasno, zakaj bi mi ponujal denar, da bi lizal stopala. Kvečjemu bi pričakoval obratno.

Priznam, da sem nekaj časa premišljeval o ponudbi. To bi bilo najlažje zasluženih 300 evrov v mojem življenju.

Tudi kolegice so me spodbujale, naj ponudbo vzamem, a na koncu sem se odločil, da je raje ne bom. Vse skupaj je imelo nelegalni priokus in res si nisem želel nakopati težav na dopustu.«

Preberi še: "Z bratom najboljše prijateljice sem seksala medtem, ko je ona spala v sosednji sobi" (Koprčanka o prepovedani ljubezni)

Priporočamo tudi: "S prijateljico sva PRVIČ preizkusili VIBRATOR" (bralka o izkušnji s SEKS igračko, ki jo je delila s prijateljico)