"Porinil me je ob steno, njegov penis sem začutila sprva na svojem hrbtu, nato ..." (izpoved Slovenke)

"S službenim ključem je odprl vrata javnega kopališča, ki je bilo tisto noč zgolj najino."

"Porinil me je ob steno, njegov penis sem začutila sprva na svojem hrbtu, nato ..." (izpoved Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
25. 8. 2021

Romantična izpoved, v kateri je bilo prekršeno pravilo ali dve. Ljubezen očitno zares vsem zmeša štrene!

"Ko sem se doma pripravljala na zmenek, si niti v najbolj norih sanjah nisem predstavljala, kako se bo ta končal. Na srečo sem oblekla lepo spodnje perilo in čez poletno oblekico, v kateri sem se počutila lepo in udobno.

Že na večerji sem se s fantom, s katerim sva se takrat prvič v živo videla, dobro ujela. Pogovarjala sva se o vsem in ugotovila, da imava veliko skupnih točk. Oba sva oboževala plavanje, avanture in adrenalin.

Očitno sem mu bila zelo všeč, saj sva zmenek zavlekla pozno v noč, to pa ni bilo vse. Ko sva zapustila restavracijo, me je namreč z avtom odpeljal do mestnega bazena in mi dejal, da tam dela kot reševalec iz vode in ima zato pri sebi zmeraj rezervni ključ, ki odpira stranska vrata na bazen. Vprašal me je, ali si z njim upam pretihotapiti noter in malce zaplavati jaz pa sem ponudbo navdušeno sprejela, saj je ta bila popolna mešanica avanture in adrenalina!

Ko sva prišla noter, sva se slekla v spodnje perilo in skočila v vodo ter pričela plavati in se zabavati. Prikradla sem se za njegov hrbet in ga z rokama ob njegova velika ramena skušala potunkati, a mi to nikakor ni uspelo, zato je on zgrabil mene ter me ovil v svoj objem in poljubil. Bilo je zeloooo romantično.

To pa ni vse. Najini strastni poljubi so se hitro spremenili v strastne dotike. Fant me je nato dvignil, odnesel iz vode ter položil na ležalnik in slekel spodnji del perila. Začel me je oralno zadovoljevati, pri tem pa z rokami masiral moje prsi. Nato sva se zamenjala in sem jaz zadovoljila še njega.

Po seksu na ležalniku me je odpeljal v kopalnico, kjer sva pod vročim tušem nadaljevala s seksom. Porinil me je ob steno, njegov penis pa sem začutila sprva na svojem hrbtu ter nato v nožnici.

Zdelo se je, da se je čas ustavil in hkrati drvel s svetlobno hitrostjo. Zunaj se je počasi pričelo daniti, zato sva morala zaključiti z zmenkom, vzeti svoje stvari in pobegniti s kopališča, preden bi naju kdo zasačil. Do tega dneva to ostaja eden izmed mojih najljubših zmenkov."

Preberi še: "Na ulici me je dvignil v naročje in strastno poljubil. Na mojo grozo so vse videli moji starši!" (zgodba, ki te spravi v zadrego)

Priporočamo tudi: 'Grindr je znan po šokantnih sporočilih, ampak TEMU se nikakor nisem mogel načuditi' (Ljubljančan o svoji bizarni izkušnji)