Vroče valentinovo: Če bosta danes počela TO, si bosta praznik zaljubljencev zapomnila za vedno

14. 2. 2024
Vroče valentinovo: Če bosta danes počela TO, si bosta praznik zaljubljencev zapomnila za vedno (foto: Profimedia)
Profimedia

Od vročega ambienta do božanskih seks položajev ... pričarajta si valentinovo, kot ga nista imela še nikoli doslej. 🔥

Pripravita se na valentinovo, o kakršnem sta do zdaj vedno le fantazirala. Ustvarita si vroče vzdušje, prižgita svečke, posteljo oblecita v najboljše rjuhe, izberita najbolj seksi oblačila, nalijta si kozarec odličnega vina in odprita škatlo najokusnejših pralinejev. Naj se valentinova naslada prične! ❤️

Še preden se lotita vroče zabave, si ustvarita prijetno in zapeljivo vzdušje, ki bo vajinemu večeru dodalo piko na i.

Za ustvarjanje romantičnega vzdušja ne potrebujeta razkošne hotelske sobe. Z le nekaj preprostimi dodatki, kot so rdeče žarnice in sveče, lahko svojo spalnico spremenita v oazo strasti in užitkov. Pustita domišljiji prosto pot, ko bosta v svojem ljubezenskem gnezdu raziskovala nova področja intimnosti in s čutnimi dotiki, ki vključujejo vse vajine čute, izboljšala razpoloženje. Ustvarjanje popolnega ambienta, od vznemirljive glasbe in mehke svetlobe do aromatičnih olj in mamljivih dobrot, lahko vajine intimne trenutke dvigne na novo raven. A ne pozabita, da je ključnega pomena pristnost - izberita elemente, ki se skladajo z vajino edinstveno povezanostjo in željami.

Vzemita si čas za draženje in vzburjanje drug drugega, preden se spustita v glavni dogodek - seks. Ne glede na to, ali gre za dolgotrajen poljub ali čuten striptiz, uživajta v vsakem trenutku pričakovanja, ko se približujeta višku poželenja. Zdaj sta pripravljena na vrhunec valentinovega večera. Raziščita globine spolnih položajev, ki jih delimo spodaj in so zasnovani tako, da okrepijo vajino povezanost in užitek.

Položaj #1: Nebeške škarje

Ta položaj je popoln za intimna srečanja, saj omogoča očesni stik in pogled od blizu na partnerjevo zadovoljstvo. Za največje zadovoljstvo čim več komunicirajta in raziskujta nepričakovane erogene cone drug drugega.

Kako ga izvedeta?

Ulezita se na bok, obrnjena drug proti drugemu, in sicer tako, da imata glavo pri stopalih partnerja ter z nogami ustvarita škarjice: partner, ki penetrira, spodnjo nogo da pod spodnjo nogo drugega, zgornjo pa med njegove noge. Nato se pomikata drug proti drugemu tako dolgo, dokler ne dosežeta penetracije.

Ne spreglej:

Položaj #2: Lotos

Povečajta intimnost s položajem, ki spodbuja božanje celotnega telesa in globoko povezanost. Z upočasnitvijo in sinhronizacijo gibov lahko s partnerjem doživita neprimerljivo bližino in užitek.

Kako ga izvedeta?

Oseba spodaj sedi s prekrižanimi nogami ('po turško'), partner zgoraj pa mu sedi nasproti in se premika. Za še večjo intimnost lahko okoli njega ovije noge.

Položaj #3: Metulj

Z globoko penetracijo in intimno povezanostjo, ki ju nudi ta položaj, bosta imela veliko priložnosti za stimulacijo in raziskovanje. Eksperimentirajta z različnimi koti in gibi, da bi našla tisto, kar vama najbolj ustreza.

Kako ga izvedeta?

Oseba spodaj leži na hrbtu, in sicer z boki na robu postelje ter dvigne eno ali obe nogi in se z njima opre na ramena zgornjega partnerja. Partner, ki penetrira, stoji ali kleči ob robu postelje in svoj položaj prilagodi udobju.

Položaj #4: Seksi žličkanje

Uživajta v jutranji intimnosti s položajem, ki spodbuja stik kože s kožo in nežno vzburjenje. Bližino izkoristita za izražanje naklonjenosti in raziskovanje telesa z nežnim božanjem in poljubi.

Kako ga izvedeta?

Oba partnerja ležita na boku, obrnjena v isto smer, pri čemer partner, ki prodira, od zadaj objema drugega partnerja.

Položaj #5: Srce

V tem položaju, ki je kot nalašč za valentinovo, se prepustita celostnemu stiku kože s kožo in intenzivni povezanosti. Omogoča vama nežne trenutke bližine in naklonjenosti, medtem ko raziskujeta nove ravni intimnosti in užitka.

Kako ga izvedeta?

Partner, ki prodira, sedi na postelji z nogami, iztegnjenimi pred seboj. Partner zgoraj ga 'zajaha' in svoja kolena zarije drugemu pod pazduhe. Med raziskovanjem tega intimnega položaja lahko uživata v intenzivni povezanosti in naklonjenosti.

Po navdihu Hannah Kuhlemeier.

Preberi še: Si za valentinovo samska? Ne obremenjuj se, saj lahko počneš teh 10 stvari

Priporočamo tudi: Se za valentinovo dobite s prijateljicami? Preverite spisek stvari, ki jih lahko počnete

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ