THE položaji, v katerih 100x lažje dosežeš orgazem

4. 9. 2021
THE položaji, v katerih 100x lažje dosežeš orgazem (foto: Profimedia)
Profimedia

Seks je lahko precej zapletena umetnost. Še posebej zanjo …

Toliko pozicij, toliko različnih delov telesa, kup različnih misli, ki krožijo v glavi, … Včasih vama lahko vse skupaj že prav preseda! Da do tega ne bi prišlo, smo tukaj mi, ki smo zate (no, za vaju) izbrali THE položaje, v katerih boš 100x lažje dosegla orgazem.

1. Na pultu

Položaj preizkusita kar takoj zdaj!

Nasloni/ulezi se na kuhinjski (ali kateri drug) pult (prej OBVEZNO preveri trdnost), vrži mu noge za vrat, zapri oči in neizmerno uživaj!

2. Škarje 

Predstavljamo enega najintimnejših seks položajev za 'povezovanje' in 100% orgazem, pri katerem lahko oba ležita na hrbtu in sproščeno uživata ali pa moški zavzame sedeči položaj.

Torej, on leži na hrbtu z nogami narazen, ona pa se usede med njegova stegna in pritisne svojo zadnjico k njegovi. Potem z eno nogo zdrsne pod njegovo nogo (drugo nogo pa mu položi čez pas).

Uleže se na hrbet na posteljo, tako da ima glavo na drugem koncu kot on. V tem položaju si previdno vstavi penis v nožnico.

POZOR! Penis je ukrivljen v nasprotni smeri kot ponavadi, zato morajo biti vsi gibi nežni!

Ko ona zavzame položaj, narekuje gibanje s tem, da se drgne naprej in nazaj.

3. Zibajta ladjo ljubezni!

Ko on vstopi od zadaj – vsesplošno priljubljen položaj – imej hrbet raven, z boki pa se zibaj naprej in nazaj tako, da si ti tista, ki krmari to ladjico ljubezni. S tem nadzoruješ globino vstopa, hitrost in draženje točke G. Tik pred vrhuncem pa samo pospeši tempo.

4. Enajsti položaj 

Par je v položaju za misijonarski položaj in ko on tako prodre vanjo, se lahko opre bodisi na svoje dlani ali podlakti.

Če opira na dlani kot v položaju za sklece, je med partnerjema kar nekaj prostora, zato lahko v tem položaju suva z vsem telesom. Če se podpira s podlaktmi, postane seks bližji in intimnejši, moč suvanja pa prihaja iz medenice.

Obstaja tudi preprosta, a zelo učinkovita tehnika, ki poveča ugodje žensk v enajstem položaju. Imenuje se 'visoka ježa'.

Pri tej tehniki on potisne svoje telo ob njenem navzgor. Če ima npr. bradavičke nasproti njenih, se pomakne s telesom malce višje, tako da ima zdaj bradavičke nad njenimi.

Njej to prinese vzburljiv učinek, saj se deblo penisa zelo tesno pritisne ob ščegetavček in z vsakim sunkom ustvari močno erotično trenje.

5. Ti prevzemi nadzor!

Partner leži na hrbtu, ti si na njem. V vagino si vstavi penis, se s svojimi prsmi pritisni ob njegove in z občutkom premikaj boke. Ravnotežje ohraniš tako, da se oprijemaš partnerja. Ker imaš ti nadzor se lahko bolj vzburiš. Prepusti se občutkom, ki dajejo užitek obema!

Preberi še: 8 seks položajev, s katerimi bo vajin konec tedna popoln in So moški res VEDNO pripravljeni za seks? Tole te zna šokirati

Priporočamo tudi: Top erotični filmi, ki si jih morata ogledati ta vikend