Vročeee: 22 porednih stvari, ki jih naredi še pred 30. letom

Kadar se ti zazdi, da vama je za popestritev ljubezenskega in erotičnega življenja zmanjkalo idej, preizkusi katero od teh porednosti. Preizkušeno delujejo!

Vročeee: 22 porednih stvari, ki jih naredi še pred 30. letom (foto: Profimedia) Profimedia
31. 3. 2023

1

Obleci si bel modrček in hlačke ter brez predhodnega opozorila smukni k njemu pod tuš. Zanj bo to tako kot zasebno tekmovanje za mis mokre majice ... samo da si v resnici skoraj gola.

2

Ko gresta zvečer na pijačo v bar, na skrivaj sleci svoje spodnjice in mu jih podaj pod mizo. Upsssss, presenečenje izpod krila – toplo in vlažno! Jap, podobno kot je to storila Anastasia v filmu Fitiy shades darker.

3

Slikaj se v svojem najbolj zapeljivem kompletu spod­njega perila in mu fotografijo pošlji s pripisom: “Komaj čakam, da me zvečer slečeš.” On bo še težje dočakal.

4

Hlačke zmoči z vročo vodo in jih za nekaj trenutkov ovij okrog korena njegovega poskočneža. Ne bodi preveč nežna! Toplota in pritisk bosta ustavila pretok krvi in ga pripravila na močno eksplozijo.

Moški! To so TRIJE najpogostejši strahovi žensk v postelji (nikar jih ne spreglej)

5

Po divji noči si s tangicami (kot da so elastika ali trak) spni lase ... pa bo sledilo tudi divje jutro.

6

Trik, ki ne gre nikoli iz mode: hlačke uporabi kot lisice, s katerimi mu na hrbtu zvežeš roke (vsaka gre v eno luknjo, naprej pa improviziraj sama). Ko nemočen leži v tvoji postelji, lahko z njim počneš, kar te je volja.

7

Med predigro spodnje perilo obdrži na sebi, da boš še bolj zapeljiva in mamljiva ter se ti bo še težje uprl.

8

Ostani v hlačkah tudi med seksom, le odmakni jih malo na stran – dodatno drgnjenje bo prijalo obema.

9

Svoje prste obleci v svileno blago svojega modrčka ali hlačk in se nežno igraj z njegovimi zakladi.

10

S čipkastim perilom (bolj ko je čipka groba, večji učinek bo imela) ga zmasiraj po hrbtu in notranji strani stegen. Od užitka bo predel kot mucek.

Kako, prosim?! TOLIKO moških v resnici HLINI vrhunec (+ KAKO to izvedejo)

11

Kakšno krpico, ki še diši po tebi, spravi v žep njegove službene obleke. Ko jo bo našel (upaj, da ne ravno v pristnosti šefa), bo mislil nate ves dan.

12

Brez sramu se čez perilo dotikaj svojih erogenih con. To bo vrhunska predstava, ki je ne bo želel zamuditi.

13

Gospodinjskih del (brisan­je prahu s seksi metilco iz nojevega perja, plezanje po lestvi in pomivanje oken) se loti v mikro kompletku, ki zakriva le najnujnejše ... in računaj na to, da prav veliko ne boš uspela pospraviti, ker te bo po hitrem postopku potegnil med rjuhe.

14

Hlačke za pojest. Če še nisi slišala zanje – verjemi, res obstajajo in so hudooooo zabavne. Najdeš jih v trgovinah s seksi opremo.

15

S smetano si na telo ‘nariši’ spodnje perilo in ga prosi, da ga poliže s tebe. Dodaš lahko tudi slasten čokoladni preliv, kandirane češnjice ali bombončke ... Karkoli misliš, da te bo spremenilo v njegovo najljubšo slaščico.

16

Hlačkam na mestu vhoda v vagino izreži luknjo (naj ne bo preširoka!) in jih spremeni v pripomoček, ki bo popestril vajin seks.

Koliko časa zdrži, preden mu pride? Tole pravijo naše bralke (brutalno iskreni odgovori)

17

'Po pomoti' pusti modrček v njegovi sobi, omari ali kopalnici na mestu, kjer ga ne bo takoj opazil. Najdba mu bo vzela sapo.

18

Zapodita se v trgovino s seksi spodnjim perilom, kjer v njegovi prisotnosti do onemoglos­ti pomerjaj najbolj vzburjajoče kose.

19

Prosi ga, naj ti pihne v spodnjice. Občutek bo v tvoje mednožje pričaral celo vojsko razigranih mravljincev.

20

Se spomniš, kako smo se kot otroci streljali z elastikami? S sebe ‘odrolaj’ tangice, jih namesti okrog kazalcev in ga ustreli z njimi. Igrivo in nostalgično, pa vendarle s pridihom erotičnnosti.

21

S hlačkami mu zaveži oči in si ga privošči od pet do glave – naj enkrat za spremembo uživa samo v dotikih, brez slike.

22

Med pripravljanjem zajtrka bodi samo v svojih spodnjicah (ali kar gola). Namesto kruha mu bosta verjetno zadišala kar tvoja hlebčka.

To je PRAVI razlog, zakaj moški nočejo nositi kondoma (in NE zato, ker občutek ni isti)