Koliko časa zdrži, preden mu pride? Tole pravijo naše bralke (brutalno iskreni odgovori)

Izvoli brutalno iskreno statistiko iz spalnic naših bralk. TAKO dolgo navadno zdržijo moški, preden jim pride. In ja, v odgovorih se boš zagotovo našla. 🤣

Koliko časa zdrži, preden mu pride? Tole pravijo naše bralke (brutalno iskreni odgovori) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 3. 2023

Danes smo po dooooolgem času prebirale objave, ki so preko let nastajale na Cosmopolitan forumu. (mimogrede, si za to, da ga ponovno obudimo? ❤️)

Ena izmed vročih debat naših bralk se je tako razvnela okrog vprašanja, kako dolgo moški zdržijo, preden jim pride.

Vse se je začelo s tem vprašanjem:

Živijo!
Mene pa zanima, koliko časa lahko vaši tipčki seksajo, preden jim pride. Pri mojem je to kar hitro (5 minut). So vaši kaj bolj vzdržljivi? Kaj naredijo vaši tipčki, da dlje zdržijo?

In to so odgovori:

1.

Moj ljubi se ful potrudi zame, pa zdrži dokler jaz hočem. Pravi, da je ključ v  menjavanju položajev in občasni pavzi zanj (ko se posveti samo meni).

Vzdržljivost pa se pridobiva s časom. Če sta s tipčkom šele na začetku zveze in od prej nimata veliko izkušenj, potem je verjetnost krajšega seksa večja. Vse pride z vajo, tudi maratonski seks (če si tega želiš).

2.

Zna dolgo zadrževati izliv, ampak če je predolg, mi postane dolgčas. Sploh pa ne maram seksati z njim, če je pijan, ker potem lahko dve uri nabija, pa mu ne bo prišlo.

3.

Čisto odvisno. Kdaj pa kdaj se oba ne moreva zadržati, pa je čisto kul, da je hitro konec. Včasih pa po cele noči in dneve seksava.  Se pa poskusi zadržati, če jaz rečem, da bi še. To sploh ni problema.

4.

Moram priznat, da sva midva šele začela s seksom in mi je na začetku res ful hitro prišlo - po 5 minutah. Zdaj ne vem, kaj narediti, saj sva seksala približno deset krat, najin seks pa traja približno 7 minut. Meni po tem času pride, in potem se igram z njo, dokler se ne ponovno vzburim. V drugo lahko seksava ure in ure. 

5.

Ponavadi toliko, da ji pride, približno 15-20 minut.  Včasih seksava dlje, če nama paše, vendar so nama enourni maratonci preprosto preveč.  Nabijanje, pa nabijanje, pa nabijanje, pa nabijanje ...

Stvari, s katerimi se med seksom VSI (in tudi TI nisi izjema!) obremenjujemo

6.

Če želi, mu pride v 5 minutah, ponavadi pa seks traja kakšne pol ure, vendar vmes vedno menjava položaje. Če pa hoče še dalj časa, ga da vmes ven za kakšne 2 minutki, in se takrat posveti meni.

7.

Mojemu pride kakor kdaj; lahko tudi v 3 minutah. Hehe. Jaz od tega sicer potem nimam nič, ampak to je samo takrat, ko želim, da mu pride takoj. V drugačnih okoliščinah najin seks traja tudi eno uro ali več, in meni je to všeč. 

8.

Včeraj 3 ure. Nama med seksom vedno tako hitro mine čas, da sploh ne moreš verjet. Razen če ni 'ta hiter'. 

9.

Pri mojem povprečno traja 2-5 minut. Kar bed.

10.

Povprečno traja od 10 do 15 minut, ali pa tudi več.  

4 stvari, ki jih nezavedno počneš, pa norooooo vzburjajo moške (nujno glej št. 3)

Fotografije: Profimedia