Kako, prosim?! TOLIKO moških v resnici HLINI vrhunec (+ KAKO to izvedejo)

Ammmm, ja ... In dogaja se pogosteje, kot si misliš. 😳

Kako, prosim?! TOLIKO moških v resnici HLINI vrhunec (+ KAKO to izvedejo) (foto: Profimedia) Profimedia
28. 3. 2023

Ko beseda nanese na hlinjenje orgazma, s(m)o prve 'na tapeti' ženske, medtem ko za moške velja, da z doživljanjem vrhunca nimajo nikakršnih težav.

A čas je, da temu staremu mitu naredimo konec. Nedavna študija pri Hims & Hers je namreč pokazala, da moški hlinijo orgazme veliko pogosteje, kot si mislimo.

Kot razkriva njihov Let’s Talk About Sex: The 2023 UK Report, imajo kdaj težave z doživljanjem orgazma tudi moški, zaradi česar ga tu in tam preprosto ... 'sfejkajo'.

Pazi zdaj to! Kar 31 % jih je priznalo, da občasno hlinijo orgazem, pri čemer to najpogosteje počnejo pripadniki generacije Z (skoraj polovica njih!).

No, to pa še ni vse. Omenjena študija razkriva tudi, da več kot četrtina (26 %) priznava, da s težavo (ali pa celo ne) doživijo orgazem med seksom s penetracijo, 27 % pa jih pravi, da za to potrebujejo pomoč – masturbacijo ali seks igračko.

Koliko časa zdrži, preden mu pride? Tole pravijo naše bralke (brutalno iskreni odgovori)

Kako, hudiča, pa moški sploh hlini orgazem?

"Če moški uporablja kondom, je to precej enostavno. Tudi če osebe, s katero seksaš, ne poznaš tako dobro, lahko običajno ugotoviš, kdaj je čas, da začneš s svojim nastopom," pojasnjuje 'The Guyliner', strokovnjak za seks in zmenke.

"Ko oseba zardi v lička in njeni gibi postanejo bolj ... hja, divji, takrat je tvoj veliki trenutek. Izpusti iz sebe vse pravilne zvoke, pospeši ritem dihanja in se prepusti. V tistem navalu vročice ne bo nihče preverjal kondoma. Preprosto ga odstrani, vstani in pojdi v kopalnico, preden kdorkoli začne postavljati kakšna vprašanja," zaključuje.

"Odkrila sem možev SKRIVNI profil, s katerega je pošiljal TAKŠNA sporočila" (klic na pomoč zaskrbljene ženske)