Vodna KAMASUTRA: To je 8 fantastičnih SEKS položajev poletja 2020 💦

Bodita divja in mokra! Pripravita se na pluskajočo izživljanje mokrih sanj ... Le kdaj je boljši čas za to kot poleti?

Vodna KAMASUTRA: To je 8 fantastičnih SEKS položajev poletja 2020 💦 (foto: Profimedia) Profimedia
28. 6. 2020

Preveri, zakaj je včasih dobro, da se v strastno igro dveh potegne še tretjo ‘stranko’ ... vodo, namreč.

Naj bo v kopeli ali pod tušem, v bazenu, džakuziju, jezeru ali v morju, seks z dodatkom vode bo čutno osvežil vajino strast. In težko si zamislimo boljši trenutek za izživljanje mokrih sanj kot prav zdaj, v najbolj vročem obdobju leta. Torej, kaj še čakaš? Skoči noter ... 

“Počitnice so bile nore in nepozabne! Zapomnila si jih bom po mivki, ki je bila povsod: v mojih ušesih, laseh ... predvsem pa v kopalkah. Seks pod zvezdnatim nebom na samotni plaži, medtem ko so se v bližnji marini svetlikale neštete lučke, ni bil le čudovit, bil je božanski.

Dražljiv je bil za prav vsa moja čutila ... tudi tista na stopalih, ki so jih v počasnih intervalih zalivali morski valovi. Vsakič ko je ‘val’ nežno pljusknil vame, sem dobila mravljince po vsem telesu.

Popolnoma me je odneslo ... ne vem ali zaradi vode ali tistega, kar sva počela,” mi pomežikne sodelavka (ki jo sumim, da bo spodnje položaje še to poletje pridno preizkusila v praksi).

1 Gumijast obroč

Erotični napotek: Partner naj se v ‘gumenjak’ namesti z nogami, bingljajočimi čez rob. Razkorači se mu v naročje, pomagaj si z opiranjem na njegova ramena in se mu počasi namesti na penis. Ko bo v tebi, se začni pomikati naprej in nazaj. Za še večjo intenzivnost naj objame tvoje boke in ti pomaga prodirati globlje.

Zakaj ti bo všeč? Položaj lice na lice je zelo intimen. Ker ima ‘obroč’ na sredini luknjo, bo pljuskanje vode, ki jo bo povzročilo vajino gibanje, samo še povečalo vznemirjenost.

Vodni bonus: Za še boljši doseg točke G spremeni kot penetracije. Nagni se nazaj in mu svoje noge namesti na ramena.

2 Podvodna drznost

Erotični napotek: Ko bosta s fantom plavala in bosta na ‘varnem’, se obrnjena k njemu stisni ob njegov prsni koš in se ga okleni. Z nogami se mu ovij okoli stegen, on pa naj ti z obema rokama objame zadnjico in prodre vate. Voda te bo naredila lahko kot peresce, zato boš z lahkoto drsela nazaj in naprej.

Zakaj ti bo všeč? Ta položaj je dovolj diskreten, da ga bosta z lahkoto poizkusila v jezeru ali morju, ne da bi vaju zalotili. In nič ni slajšega, kot da to počneš na odprtem in veš, da si malce poredna. Zelo poveča vznemirjenje.

Vodni bonus: Pazi, da ti kopalk ne bo odneslo morje in da ne boš iz vode prišla z golo ritko. Priporočamo, da jih umakneš le na stran.

3 Valovanje z žogo

Erotični napotek: Ameriška fraza ‘havin’ a ball’ dobi v tem položaju popolnoma nov pomen. Na obali se uleži na trebuh s hrbtom, obrnjenim proti morju. Žogo si spravi pod medenico, noge daj rahlo narazen in stegni roke pred seboj. Partner naj najde prosto pot vate, njegove noge naj bodo med tvojimi.

Zakaj ti bo všeč? Ker bo tvoj medenični del privzdignjen, bo imel tvoj moški najboljši možen dostop do točke G. Njegovo globoko prodiranje s pljuskanjem vode na kožo ... božansko.

Vodni bonus: Palce ‘zapiči’ v pesek, da boš stabilna. Pripravi se za še dodaten užitek, saj je medenično gibanje tako še bolj intenzivno.

4 Objem džakuzi

Erotični napotek: Začnita tako, da bo partner sedel z upognjenimi koleni in nogami rahlo narazen, naslonjen nazaj z rokami, stegnjenimi na robu džakuzija. Zajahaj ga z obrazom proti njemu in se namesti nanj, za pomoč pa se opri na njegova ramena. Tvoja kolena naj bodo upognjena. S stopali na ‘sedišču’ se lahko premikaš v vse možne smeri.

Zakaj ti bo všeč? Prostor med vajinima zgornjima deloma telesa omogoča, da opazujeta penetriranje. Tudi kroženje z boki dodaja svoj čar, posebej pa draženje klitorisa ob njegovo sramno kost.

Vodni bonus: Izkoristi položaj, ko si ti zgoraj, za draženje njegovih občutljivih bradavičk. Nežno kroži okoli njih med miganjem s svojimi boki.

5 Seksi rafting

Erotični napotek: Vzpni se na dobro napihnjen čoln v nizki vodi in lezi na trebuh, da bodo tvoja zadnjica in noge čez rob. Partner naj te zgrabi za stegna – kot bi porival samokolnico – in prodre vate. Tako te lahko povleče res zelo blizu, kar mu omogoča zelo globoko penetracijo.

Zakaj ti bo všeč? Omogoča dvojni užitek. Partner ti lahko premika noge gor-dol in spreminja kot prodiranja. In ker ga ne vidiš, ne veš, kaj bo njegov naslednji korak, kar je presenetljivo dražljivo.

Vodni bonus: Ko se tvoj moški približuje orgazmu, naj se nasloni naprej, da intimno ‘zlepljen’ konča s teboj.

6 Morski konjiček

Erotični napotek: Tvoj moški naj se uleže na hrbet, noge naj ima ravno naprej in v vodi. Lahko se upre na komolce, če noče imeti peska v laseh. Usedi se mu na boke, obrnjena proč, in se počasi namesti nanj. Med akcijo naj bodo tvoje roke na njegovih stegnih ali bokih.

Zakaj ti bo všeč? Ta položaj zagotavlja zelo globoko penetracijo (in njemu se sline kar cedijo ob čudovitem razgledu na tvojo premikajočo se ritko), ko v vaju pljuskajo valovi.

Vodni bonus: Ker boš v tem položaju ti obvladovala zadevo, lahko svoj prsni koš pomikaš naprej-nazaj in zamenjuješ kot prodiranja med jezdenjem.

7 Podmornica

Erotični napotek: Partner naj se usede na drugo ali tretjo stopničko v nizkem bazenu (ali v džakuziju). Zajahaj njegove boke in ga vzemi vase. Potem dvigni svoje noge, da bodo stopala uprta na najvišjo stopnico. Naj te zgrabi za boke, ko se ti nasloniš nazaj. Drži se za njegova meča, ko on potiska vate.

Zakaj ti bo všeč? Občutek breztežnosti v kombinaciji čutno odvzetega sluha (tvoja ušesa bodo v vodi) ti bo vzbujal veliko blaženost, medtem ko bo on drhtel v tebi.

Vodni bonus: Za še bolj čutno doživetje in ugodje zapri oči. Tako bodo drugi čuti prišli še bolj do izraza. Sanjsko bo, če se boš povsem prepustila domišljiji, ko te bodo zvoki podvodja popeljali v nebesa. Ali pa boš s svojim princem ‘odplavala’ na vajino eksotično plažo, kjer bodo valovi erotično butali v vaju, medtem ko se bosta divje valjala po mivki ... aaaaah!

8 Noga gor

Erotični napotek: Napolni kad z nekaj vode in nato vklopi prho ter pusti, da voda zelo počasi teče v kad. Lezi na stran, oprta na roke (če želiš, lahko tudi skrčiš koleno.) Dvigni zgornjo nogo, partner naj ti zajaha spodnjo nogo in prodre vate. Potem lahko tvoja druga noga počiva na ramenu.

Zakaj ti bo všeč? Medtem ko tvoj dragi ‘suva’ med tvoje noge, njegova sramna kost draži tvoj klitoris, kar ti daje dvojni užitek. Vodni slap tuša medtem nežno masira vajini telesi.

Vodni bonus: Pripravi ga do blaženosti z božanjem notranje strani stegna. Ko sta blizu koncu, objemi še njegova jajčka in ga spravi ob pamet ... Za konec pa še napotek (za katerega mi boš hvaležna do konca življenja), kako ga boš popolnoma obnorela: umakni se in njegov utripajoči penis vzemi v svoja usta. No, potem pa se le še nežno namilita, stuširajta in se spravita lepo spančkat.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: 'Kako naj se samozadovoljujem, če nisem nikoli sama doma?' Strokovnjaki svetujejo ...

Priporočamo tudi: 7 preverjenih položajev, ki te pripeljejo do eksplozivnega vrhunca