'Kako naj se samozadovoljujem, če nisem nikoli sama doma?' Strokovnjaki svetujejo ...

Tako (preprosto) se lahko samozadovoljuješ tudi takrat, ko nisi sama doma. Pa ni za kaj!

'Kako naj se samozadovoljujem, če nisem nikoli sama doma?' Strokovnjaki svetujejo ... (foto: Profimedia) Profimedia
1. 8. 2021

Čeprav je samozadovoljevanje popolnoma naravno, pa moraš v polni hiši ljudi včasih pač nekoliko prilagoditi svojo običajno rutino (v kolikor seveda ne želiš vsem dati jasno vedeti, kaj počneš).

Tako se lahko samozadovoljuješ tudi takrat, ko nisi sama doma:

1. Izberi pravi čas.

Pravi tajming je vse. "Eden izmed najlažjih načinov, s katerim si boš zagotovila, da med samozadovoljevanjem ne boš pritegnila pozornosti vseh ostalih doma, je da počakaš, da vsi zaspijo," priporoča strokovnjakinja Alexandra Fine.

Takrat se boš lahko počutila najbolj sproščeno in brez časovnih pritiskov.

Samozadovoljevanje kot del vsakodnevne rutine pred spanjem je odličen način za pomoč pri sproščanju stresa in izboljšanju spanca. Prižgi še kakšno svečo in glasbo (seveda preko slušalk) in uživaj!

2. Izkoristi prednosti obratne zvočne izolacije. 

V kolikor ne moreš čakati do večera, ko vsi spijo, naj te to ne ovira! Debela odeja in blazine lahko zadušijo zvok še tako glasnih vibratorjev, pravi seksologinja dr. Megan Stubbs.

Poleg tega je pa zelo verjetno, da boš tako ali tako ti ostale slišala bolj, kot bodo slišali oni tebe.

3. Preseli se pod tuš.

V kolikor med samozadovoljevanjem rada uživaš na glas, je tuš tvoj najboljši prijatelj! "Glasen tuš bo pomagal zadušiti zvoke, ki jih spuščaš, prav tako pa se boš počutila še bolj seksi in povezano s svojim telesom," pravi Finova. 

Preberi še:

4. Ulezi se na trebuh.

V kolikor med samozadovoljevanjem običajno ležiš na hrbtu z razširjenimi nogami, se za spremembo obrni in poskusi obratno.

"Tako boš imela dodatno plast zvočne izolacije, ki jo tvorita tvoje telo in odeje. V tem položaju boš s pomočjo blazine tudi lažje zadušila morebitne zvoke, ki bodo prihajali iz tebe," svetuje Finova. 

5. Pogovori se s sostanovalci.

Seveda v primeru, v kolikor živiš v študentskem stanovanju (ali preprosto sostanovalci). No, razen, če imaš takšen odprt odnos tudi s svojimi domačimi.

Čeprav ti bo sprva nerodno, je dejstvo, da smo vsi ljudje. Smo seksualna bitja in vsi imamo potrebe. Zato naj te ne bo nič sram! Vsakič, ko boš o tem z nekom govorila, ti bo manj nerodno.

Najbolje je, da si neposredna in iskrena. V kolikor to počnejo tudi osebe, s katerimi živiš (in velika verjetnost je, da ja), se jim to ne bo zdelo nič takšnega.

6. Izbiraj tihe seks igračke.

Tako ti ne bo treba še dodatno skrbeti, da bi te kdo slišal, prav tako pa te igračke opravijo svojo nalogo enako dobro kot tiste bolj glasne. V tem primeru moraš samo še "poskrbeti" za svoje stokanje in to je to!  

Gif: Giphy.com

Preberi še: Izvoli, TO je prižigalec strasti št. 1 (dokazano spodbudi pretok v mednožju 🔥)

Priporočamo tudi: Je normalno, da so moje sramne ustnice TEMNEJŠE barve? (odgovarja ginekologinja)