"Vročica kljub vsemu ni premagala mraza. V zgornjem nadstropju Opere si me do konca prevzela." (erotična izpoved Ljubljančana)

"Upam, da se prepoznaš v opisu in tole kdaj prebereš. Če ne, ljubljanski zaliv ni prevelik in upam, da se še kdaj srečava."

"Vročica kljub vsemu ni premagala mraza. V zgornjem nadstropju Opere si me do konca prevzela." (erotična izpoved Ljubljančana) (foto: Profimedia) Profimedia
19. 8. 2022

"K nam si prišla opravljati prakso. Takoj sva se ujela; v humorju, forah, zajebanciji. Zaradi projekta sva si tudi izmenjala telefonski številki. Vsa poezija, ki sem ti jo napisal v sms-ih, je bila moj posrečen poskus približanja tvojemu srcu. Po petkovi službeni obveznosti sem te povabil na kuhano vino v center Ljubljane.

Z rahlim zadržkom si sprejela mojo ponudbo. Po vseh izmenjanih sms-ih med službenimi sestanki, pogledih in flirtu sva si končno vzela čas za poglobljen klepet.

Na stojnici naju je kmalu zazeblo in povabil sem te na sprehod do Cekinovega gradu, da si ogledava razstavo. Na poti čez Tromostovje srečava znanca (šok/adrenalin mi je nabijal na 100%), ki je kar debelo pogledal skozi svoje pijane oči.

Mirno sem te prestavil. Vedel je le, da je moje takratno dekle blondinka, ti pa si ji bila čisto podobna. Ko si potožila, da te zebe v roke, sem ti ponudil svoj topli žep jakne.

Vztrajno so se v njem želeli moji prsti preplesti s tvojimi in ti sporočiti, kako všeč si mi (adrenalin na 200%). Končno so se vdali. Tvoj zmeden pogled je bil tako ljubek.

Na pol promenade sem se ustavil, te pogledal in ti dal vedeti, da bi te rad poljubil (adrenalin na 300%). Živčno si žvečila žvečilni gumi in me vprašala, 'kaj pa najina partnerja'. Odgovoril sem ti, da sva tukaj in sedaj samo midva pomembna. Močno sem te stisnil in najine ustnice so se zlepile. Občutil sem tvoje prsi na sebi in te nežno prijel za rit.

Ker se nama je obema narisal nasmešek na obrazu, sem s pobudo nadaljeval. Uporabil sem svoj jezik in ti svojega. Vročica kljub vsemu ni premagala mraza. Ker se nisem zadovoljil s študentsko varianto klopce v Tivoliju, sem ti preprečil odhod domov z obljubo, da te bom jaz zapeljal. V zgornjem nadstropju Opere si me do konca prevzela.

Po zaprtju lokala sva se odpeljala. Pred tvojim domom sva se do 5.00 zjutraj poljubljala in dražila tako močno, da sem imel naslednji dan vnete ustnice.

N., hvala ti za najboljšo erotično izkušnjo v mojem življenju. Vesel sem, da imaš sedaj veliko družino.

Upam, da se prepoznaš v opisu in tole kdaj prebereš. Če ne, ljubljanski zaliv ni prevelik in upam, da se še kdaj srečava."

Zapis je bil objavljen na tem forumu.

Preberi še: Bralka nam je razkrila, kako VROČE so v resnici poletne zabave v Zrčah

Priporočamo tudi: "Sredi vroče 'AKCIJE' je v sobo vstopil fantov cimer in oznanil TOLE" (izpoved presenečene Slovenke)