"Sredi vroče 'AKCIJE' je v sobo vstopil fantov cimer in oznanil TOLE" (izpoved presenečene Slovenke)

Ojoj, tole je moralo biti neprijetnoooo! 😅

"Sredi vroče 'AKCIJE' je v sobo vstopil fantov cimer in oznanil TOLE" (izpoved presenečene Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
18. 8. 2022

Si se tudi ti kdaj spraševala, ali izjemno glasen seks obstaja zgolj v pornografiji in ne tudi v resničnem življenju? No, če si se, moraš nujno prebrati spodnjo izpoved bralke!

“Priznam, s fantom sva na področju spolnosti precej divja. Na začetku najine zveze so nama vsi govorili, da bo goreča strast prej ali slej zapustila najino zvezo, a so se pri tem motili. Skupaj sva namreč že tri leta. Tri leta, ki so polna seksi dogodivščin, med katerimi znava biti tudi precej glasna. Vedela sva, da med seksom znava biti precej glasna, a nikoli si nisva mislila, da sva lahko TAKO glasna!

Nekega večera sva se namreč zabavala v fantovem stanovanju, a sva bila pri tem precej normalna. Čisto vsakdanji seks, pa še to bolj na hitro. No, najina nič kaj posebna seks dogodivščina pa očitno ni bila povsem normalna za fantovega cimra, ki je razburjeno vstopil v sobo in dejal, da odhaja v fitnes.

“V fitnes,” sva ga začudeno vprašala. Ura je bila namreč že precej pozna. “Ja, v fitnes grem spat. Ne morem biti tukaj, preveč sta glasna,” je še dejal, preden je zaloputnil z vrati in odšel iz stanovanja. In res, vrnil se je še prihodnje jutro in to po tem, ko je v fitnesu spal in nato še opravil jutranji trening.

“Ja, nič,” mi je rekel fant po tem, ko je njegov cimer odšel iz stanovanja. “Dajva izkoristiti, če sva že sama!” In to sva tisto noč tudi naredila. Večkrat.”

Preberi še: "Vzel je mojo roko, napravil pest in se usedel nanjo!" (Kako v resnici izgleda FISTING)

Priporočamo tudi: Seks na mobilnem stranišču? Ob izkušnji naše bralke se ti bo obrnil želodec (o, fuuuj)