Bralka nam je razkrila, kako VROČE so v resnici poletne zabave v Zrčah

So razvpite Zrče res raj za sveže samske ljudi? Tole 👇 je izkušnja naše bralke, ki si je kar ne boš mogla izbiti iz glave.

Bralka nam je razkrila, kako VROČE so v resnici poletne zabave v Zrčah (foto: Profimedia) Profimedia
17. 8. 2022

Vsi smo že slišali za nore zabave v Zrčah, a le redko kdo ve, kaj vse se lahko zgodi v priljubljeni hrvaški poletni zabavni rezidenci. Naša sveže samska bralka je z nami delila, kaj vse je tam doživela v ENI noči!

“Ko me je dolgoletni fant pustil pred lanskim začetkom poletja, sem mislila, da bo to najhujša stvar, kar se mi lahko zgodi in da bom imela poletje zaradi tega popolnoma uničeno, a se je hitro izkazalo, da temu ne bo tako.

Prijateljica mi je namreč dejala, da je za teden dni rezervirala apartma na Pagu, in to prav z namenom, da odmislim na ljubezenjske težave. In res, že prvo noč poletnega oddiha sva pristali v Zrčah, kjer sem kmalu spoznala, da je ta kraj v resnici raj za sveže samske ljudi, ki želijo popestriti svoje življenje.

Da orišem, kaj vse se mi je zgodilo v prvi noči: že kmalu po prihodu na zabavo sem pristala na bližnji plaži, kjer sem seksala s privlačnim neznancem, ki mi je nekaj trenutkov prej v baru častil pijačo.

Ko sva zaključila, sem se vrnila na zabavo, kjer sem dolgo v noč plesala in se medtem poljubljala z ljudmi na plesišču. Ob koncu večera sem morala ljudi, s katerimi sem delila slino, prešteti na obe roki. Bilo jih je namreč kar osem. In to še niti približno ni vse!

Na poti domov sva s kolegico spoznali Slovenca in ga povabili k nama, kjer smo se v vročem trojčku zabavali še dolgo v noč. Končni izkupiček večera? Poljubljanje z enajstimi osebami in seks s tremi. Precej divje, a brez obžalovanja.”

Preberi še: "Ko sva s punco poskusila TO, me je lovila po sobi in kričala: 'Daj mi svoj penis'" (resnična zgodba Slovenca)

Priporočamo tudi: »Vzel je mojo roko, napravil pest in se usedel nanjo!« (Kako v resnici izgleda FISTING)