Izkušnja slovenske družine: "Najeli smo varuško, ob vrnitvi pa pod kavčem našli TO"

Wow, tale varuška ga pa pihne! Slovenski očka je ostal totalno slabo, ko je ob vrnitvi domov pod kavčem čisto slučajno našel TO! 🤯

Izkušnja slovenske družine: "Najeli smo varuško, ob vrnitvi pa pod kavčem našli TO" (foto: Profimedia) Profimedia
12. 8. 2022

Na slovenskem forumu je svoj zapis delil oče, ki je jezen zaradi varuške, ki je izdala njihovo zaupanje. Preberi, kaj je povedal:

"Razočaran sem nad varuško, ki občasno že skoraj tri leta pazi najine otroke. Do sedaj ni bilo težav, lahko pa da z ženo samo opazila nisva. Ko sem varuško peljal domov, je bila tisto noč bolj tiho kot običajno, kar mi je bilo čudno, a sem hitro ugotovil, da je verjetno imela slabo vest, ker je vedela, da ga je posr***."

V petek je bilo baje precej zabavno v naši hiši.

"V resnici sem izvedel na precej čuden način. Po tleh sem pobiral lego kocke in pod kavčem našel škatlico cigaret in šminko. Ni šans, da bi bila naša - otroci so premajhni, z ženo sva oba nekadilca, ona se ne šminka. Sem povprašal pri sosedih, ki vidijo direktno na naš vhod in v dnevno sobo z jedilnico, če se je pri nas kaj čudnega dogajalo. Sosed je opazil moško postavo, ampak ni bil pozoren, ker ni vedel, da naju z ženo ni doma. V straniščni školjki najine kopalnice sem kasneje našel uporabljen kondom, ki ga očitno ni splaknilo.

Moški svojo punco pustil zaradi SLAVNE osebe, a razlog NI bil ljubezen (kako bizarno!)

Klical sem varuško, ki se na moje klice ni oglašala.

Poskusil sem še na stacionaren telefon in dobil njeno mamo. Prosil sem jo, naj pride po stvari, ki jih je hči pozabila pri nas. Res se je naslednji dan pripeljala mimo nas. Ženska je trdila, da to niso hčerkine stvari, jih je pa vseeno vzela sabo.

Otroci so povedali, da se zadnje čase nič ni ukvarjala z njimi, da je bila ves čas na telefonu ali kadila na balkonu in da jih je silila zgodaj v posteljo. Najstarejša je slišala moški glas v hiši po tem, ko so šli v postelje. Iz sobe si ni upala.

Seveda varuške ne bomo nikoli več najeli, bi pa rad, da se zaveda da njeno delo ni bilo opravljeno profesionalno, da vemo kaj se je v naši hiši dogajalo, da se zaveda posledic svojih dejanj. Na sporočilo, naj nam vrne denar, ki smo ji ga plačali za opravljeno storitev, nisem dobil odgovora. Res bi rad, da nosi posledice svojega neprimernega obnašanja in dejanj, a ne vem kako naj ji pridem do živega.

Na forumu je dobil različne odzive. Objavljamo nelektorirane zapise:

1. "Bo treba začeti skrbet za svoje otroke, ne pa jih že tri leta čez noč prepuščati varuškam," je svoj odgovor na objavo začel eden izmed uporabnikov foruma. "Pa kaj je narobe, če je tisti čas ko so otroci spali šla na čik, al pripeljala koga da sta se potegnila. Še vedno je bila prisotna ob spečih otrocih in bi po potrebi posredovala ob morebitni nesreči prej kot vidva."

2. Ena izmed uporabnic je delila svojo izkušnjo z varuškami: "Imeli varuško, imeli tudi kamere povezane s telefonom. Nikoli težav. Smo pa povedali da so pod nadzorom. Povedala sem, da si lahko skuhajo, uporabljajo kopalnico, tv, internet in zaradi mene ležijo kot krave na kavču ko gredo otroci spat. Za seboj in otroci počistit, ostalo ni njihovo delo. Nikoli težav. Si ne predstavljam da imam varuško brez nadzora."

3. Nekateri so imeli drugačne pomisleke: "Jezen je, ker jo hotel natakniti, pa ni dala … In sedaj iz ljubosumja nagaja varuški. Naj gre varuška k njegovi ženi in ji pove, da jo je njen mož zapeljeval."

Uffff! Kako bi pa ti svetovala avtorju zapisa?

Foto: Profimedia

Preberi še: Slovenka brez zadržkov zaupala bizarno zgodbo: "Fant me vara s TEM svojim sorodnikom"

Priporočamo tudi: Priznanje Slovenca: "Z ženo razmišljava, da bi v razmerje povabila še eno žensko, in TO je razlog"