Moški svojo punco pustil zaradi SLAVNE osebe, a razlog NI bil ljubezen (kako bizarno!)

"Nekaj ur kasneje sem jo pustil prek telefonskega klica, saj se s tem preprosto nisem mogel sprijazniti."

Moški svojo punco pustil zaradi SLAVNE osebe, a razlog NI bil ljubezen (kako bizarno!) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 8. 2022

"S punco sem končal razmerje, ker je bila nespoštljiva do slavne osebe, zdaj pa so vsi njeni prijatelji – in celo nekateri moji – jezni name.

Ne bom govoril podrobnosti, za koga gre in kje točno se je zgodilo. Z bivšo sva se torej odpravila na pokopališče na grob mojega dedka. To storim vsako leto na njegov rojstni dan in obletnico njegove smrti ter mu prinesem rože. S punco sva opazila res zelo znano osebnost, njeno ime se skoraj vsak dan nekje pojavi in gre za najljubšo slavno osebo moje punce. Tudi ta je bila tam na grobu nekoga.

Punca je želela od nje avtogram, jaz pa sem ji rekel, da naj bo spoštljiva in tega ne počne tukaj, pa me ni poslušala. Ta slavna oseba se je, razumljivo, na mojo bivšo precej razjezila in odšla.

Celotno vožnjo domov je jokala in govorila, da je njena najljubša slavna oseba grozna, zato sem jo na koncu odložil pred njenim stanovanjem in odšel domov sam. Nekaj ur kasneje sem jo pustil prek telefonskega klica, saj se s tem preprosto nisem mogel sprijazniti.

To je povedala svojim prijateljem in celo nekaterim mojim in zdaj so vsi jezni name, ker sem jo 'oropal priložnosti za avtogram' njene najljubše slavne osebnosti. Seveda je lagala in izpustila marsikatero podrobnost. Skušal sem jim povedati svojo plat zgodbe, pa me ne poslušajo. Vse skupaj mi povzroča velik stres in frustracijo."

Se ti zdi, da je pretiraval s tem, da je končal razmerje z njo ali bi lahko to rešil kako drugače?

Vir: Reddit

Preberi še: "Zaljubljam se v moškega, a zdi se mi, da bi lahko bil nasilen in posesiven" (klic na pomoč Slovenke)

Priporočamo tudi: Priznanje Slovenca: "Z ženo razmišljava, da bi v razmerje povabila še eno žensko, in TO je razlog"