VARAŠ svojega partnerja ALI on vara tebe? TEGA nikar ne stori

Se sprašuješ, kaj bi morala narediti? Te navdaja občutek krivde? Ne glede na to, kako se počutiš, NIKAR ne naredi tega! 👇🏼

VARAŠ svojega partnerja ALI on vara tebe? TEGA nikar ne stori (foto: Profimedia) Profimedia
21. 5. 2020

Če ga varaš ...

... razmisli, preden mu prevaro priznaš, zakaj bi to sploh storila. Če mu boš povedala vso resnico, si boš zagotovo olajšala dušo, a zavedaj se, da bo njemu zelo hudo. Pošteno se vprašaj, ali bi mu svoje dejanje rada priznala zaradi sebe, njega ali ljubezni do resnice.

... ali si ga varala in je tega zdaj konec, moraš, če hočeš ohraniti razmerje, takoj prekiniti vsakršen stik s svojim ljubimcem.

... razmisli o razlogih svojega varanja. Se je nekaj zgodilo v tebi ali gre za nekaj, kar ne deluje več v vajinem razmerju? Za karkoli gre, potrudi se, da boš težavo predelala – lahko tudi s terapevtom.

... bo tvoj partner potreboval nekaj pomoči, da bo šel čez to. Mogoče te bo celo prevaral! Si pripravljena?

... in se bosta zato razšla, ne dopusti, da bi tvoje obnašanje postalo vzorec.

Če te vara ...

... nikoli za to ne krivi sebe. Vsakdo je sam odgovoren za svoje odločitve in za težave, ki jih je povzročil.

... oziroma te je prevaral in mu je zdaj žal, vedi, da bi lahko imela nekaj težav z odpuščanjem. Vsekakor to zahteva svoj čas – vzemi si ga, kolikor ga potrebuješ, da bi ugotovila, ali je to razmerje res vredno odpuščanja, in dobro premisli, ali mu boš lahko še kdaj zaupala.

... ga vprašaj, kaj bo naredil za to, da si bo povrnil tvoje zaupanje, in potem počakaj, da boš videla, ali drži besedo.

... ali te je varal, vedi, da je edini razlog, zaradi katerega moraš ostati v razmerju, ljubezen. Pozabi na osebne interese, skupno premoženje in celo na otroke, ko se odločaš, ali naj ostaneš ali greš.

... ali te je, ne smeš nikoli reči 'Odpustim ti', če tega zares iskreno ne misliš (in ne pričakuj, da boš lahko iskrena, ko so rane še sveže). In če se na koncu vseeno odločiš oditi po svoji poti, ...

...

ne dovoli, da bi ti slaba izkušnja zaznamovala vsa nadaljnja razmerja. Nikjer ne piše, da jo boš znova doživela.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: 3 načini, kako ga pripraviti do tega, da te bo začel POGREŠATI (ne da bi ga odrinila stran)

Priporočamo tudi: To je URADNO najbolj priljubljen SEKS trend v letu 2020 (sta ga že preizkusila?)