"V ženini garderobni omari sem našel kondome, ona pa se je na to odzvala TAKO" (zapis moškega)

"Ker se trudiva spočeti, med seksom ne uporabljava zaščite," je povedal moški, zato je bil še toliko bolj šokiran, ko je izvedel ...

"V ženini garderobni omari sem našel kondome, ona pa se je na to odzvala TAKO" (zapis moškega) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo) Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo
13. 6. 2022

Star sem 39 let, moja žena pa 33. Skupaj sva tri leta.

Vedel sem, da v svoji garderobni omari hrani škatlo s spodnjim perilom, ki jo ima že od prej, še preden sva se poročila. Za najino obletnico sem ji hotel kupiti nov komplet seksi spodnjega perila in čeprav mi je že neštetokrat povedala, katero številko nosi, si nikoli ne morem zapomniti.

Želim si, da nikoli ne bi pogledal v tisto škatlo, saj zdaj ne vem, kaj naj naredim. Pod kupom zapeljivega spodnjega perila sem namreč našel zavitke raznih kondomov – z okusom, rebraste in ekstra velike.

Odločil sem se, da pregledam še druge omare in našel še en kup v najini kopalnici. Ko sem ji povedal, kaj sem našel, se je začela smejati.

Njeno pojasnilo je bilo, da je pred leti organizirala poletne zabave in da se nama nekateri izdelki, ki so ji ostali, valjajo po hiši že odkar sva se prvič skupaj vselila. Imela se jih je namen znebiti, ampak se ji preprosto ni dalo. Nič ni oklevala pri svoji razlagi. Rekla mi je, da je to resnica in zdela se mi je iskrena, a vendar me skrbi, da bi lahko bila le resnično dobra lažnjivka.

Nato mi je rekla, da je bila prepričana, da si zaupava in da je najino razmerje trdno ter da ji ni treba nič skrivati.

Res je, da se odlično razumeva in resnično uživam v pogostem seksu, saj se trudiva spočeti otroka.

Kondomov sem se sam znebil, ampak sem do nje nekako ohladil in ne vem, ali naj verjamem temu, kar mi govori. Njena reakcija je bila povsem naravna, sprašujem pa se, zakaj nikoli nisem izvedel za te zabave.

Zadnje leto opravlja svoje delo od doma, jaz pa imam kot ključavničar službo v supermarketu. Želim ji zaupati.

Ali naj pozabim na vse skupaj in se preprosto veselim najini skupni prihodnosti?

Kaj bi moškemu svetovala ti? Ima resnično razlog za skrb ali nikakor ne?

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: "Moja žena je prepričana, da poskušava narediti otroka, jaz pa v resnici ..." (šokantna izpoved moškega)

Priporočamo tudi: "Seks z bivšim je fantastičen, a počutim se krivo, saj sem prijateljica z njegovo ženo" (izpoved ženske)