"Moja žena je prepričana, da poskušava narediti otroka, jaz pa v resnici ..." (šokantna izpoved moškega)

Khm, kako??! 🤯 Mi smo ostali brez besed. 😳

"Moja žena je prepričana, da poskušava narediti otroka, jaz pa v resnici ..." (šokantna izpoved moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
10. 6. 2022

Sem v svojih poznih 20-ih, moja žena pa je stara nekaj čez 20. Trenutno nimava otrok, imava pa dva psa in sva poročena šele 7 mesecev.

Moj prvotni načrt je bil, da bi bila poročena dve leti in gradila svoji karieri, saj oba delava v še precej novi službi, nato pa poskusila spočeti.

Resnično si želim imeti otroke in sem ji svoje skrbi tudi zaupal, ona pa preprosto ne želi sploh slišati [za to, da bi čakala, op. a.]. Vsi okoli naju imajo otroka ali pa so noseči in tudi ona si želi dojenčka.

Preden sva se poročila, sva bila tri leta v zvezi. Prvi dve sva bila seksualni zverini. Moja žena je v postelji čisto divja, kar je brez zadržkov tudi kazala. Po zaroki sva se nekoliko umirila in več ni bila tako divja, a vendar je bilo še zmeraj super.

Zdaj, ko sva poročena, pa si ne želi nič intimnega, razen v primeru, da to pomeni, da se trudiva spočeti otroka.

Če ji rečem: "Hej, bi seksala?" ali pa celo poskusim začeti predigro, me odrine stran ... No, če ji pa rečem: "Hej, narediva otroka!" postane spet vsa divja.

Moja žena je ena tistih, ki je prepričana, da če moški ejakulira v žensko, bo ta zanosila ne glede na vse. Do nedavnega sploh ni vedela ničesar o ovulaciji, kdaj je najboljši čas za zanositev in podobno. Ko je to izvedela, me je prosila, naj ji na mobitel naložim aplikacijo, ki bo spremljala njen cikel.

To sem storil, a vendar sem celotno zadevo zmanipuliral. Ko misli, da ovulira, v resnici ne, zato je verjetnost, da bo zanosila, izredno nizka.

Včasih ji rečem, da se bliža tisti dan, ko je verjetnost za zanositev najvišja, in da bi bilo dobro, da začneva že malo prej. 3 ali 4 dni zapored seksava kot norca, nato pa med njeno dejansko ovilacijo nič.

Vem, slab človek sem. Sčasoma ji bom vseeno dal otroka. A vendar ne še tako zgodaj.

Vir: Reddit

Preberi še: 'Kako fantu povem, da raje masturbiram kot seksam z njim?' (odgovori na najbolj žgečkljiva vprašanja o solo seksu)

Priporočamo tudi: "Seksala sva na cerkvenem parkirišču, in bilo je tako dobro, da se mi je zdelo, da sem v nebesih"