"Seks z bivšim je fantastičen, a počutim se krivo, saj sem prijateljica z njegovo ženo" (izpoved ženske)

"Moj bivši me je s sladkimi besedami zvabil nazaj v posteljo in obožujem najin vroč seks. Ampak počutim se krivo, saj je zdaj poročen in je njegova žena postala moja prijateljca."

"Seks z bivšim je fantastičen, a počutim se krivo, saj sem prijateljica z njegovo ženo" (izpoved ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
4. 6. 2021

Kljub temu da sva se pred dvema letoma razšla, sva na družabnih omrežjih ostala prijatelja. V razmerju sva bila deset mesecev, se videvala večkrat tedensko in skupaj preživljala romantične vikende.

Sem 32-letna receptorka v avtomobilskem razstavišču, moj bivši pa je 36-letni prodajalec avtov. Prvič sva se zapletla po tem, ko smo šli neko večer proslaviti prihod novega avta. Na poti domov me je v taksiju poljubil.

Že več tednov sva flirtala, a tisto noč sva se odločila dati šalo na stran. Povabila sem ga k sebi, kjer sva trikrat seksala.

No, po manj kot letu dni me je pustil z besedami, da "ni pripravljen za razmerje". Pustil je službo in si drugje našel boljšo.

Ko sem na družabnih omrežjih videla, kako hitro se je zapletel z drugim dekletom in se celo zaročil, me je močno prizadelo. Že po šestih mesecih sta se poročila. Jaz sem zaživela naprej in šla na nekaj zmenkov, a noben se ni razvil v nič resnejšega.

Nato pa se je njegova žena pridružila našemu podjetju.

Resnično sva se ujeli. Je zelo delovna in noro zabavna. Ampak mislim, da ne ve za moje razmerje z njenim možem.

Nekega večera, ko je prišel po njo v službo, je tako stopil do mene. Zašepetal mi je: "Nikoli nisem nehal misliti nate. Če bi lahko, bi zdaj takoj strgal vsa oblačila s tebe". Bila sem šokirana in sem vztrajala, naj preneha. Kasneje mi je začel pošiljati sporočila in njegovim besedam se več nisem mogla upreti.

Odgovorila sem mu. Pozno zvečer je prišel k meni in takrat sva seksala.

Ne morem se mu upreti, a hkrati ne želim drugi ženski uničiti zakona. Kaj naj naredim?

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: "Pozabila sem, da imam TAMPON, in seksala. Ugotovila sem, ko ... "

Priporočamo tudi: "V časopisu sem odkrila, da ima moj mož še eno družino" (pretresljiva resnična zgodba)