"Pozabila sem, da imam TAMPON, in seksala. Ugotovila sem, ko ... "

1. 6. 2021
"Pozabila sem, da imam TAMPON, in seksala. Ugotovila sem, ko ... " (foto: Profimedia)
Profimedia

Namig: Za pomoč je morala poklicati sestro. 

Nezgode so pri seksu vsaj toliko pogoste, kot je pogosto to, da natakar v restavraciji zgreši tvoje naročilo. Edina razlika je, da zgrešeno naročilo ne zaboli tako, kot nekateri pripetljaji pri seksu.

»Nič mi ne gre bolj na živce kot to, da dobim menstruacijo tik pred dobro zabavo. Kot da bi me tepla karma za kakšne pretekle grehe. Seveda sem menstruacijo dobila tudi tistega večera, ko je moja najboljša prijateljica v klubu praznovala svoj 25. rojstni dan. Ni mi preostalo drugega, kot da sem uporabila tampon, vzela dve protibolečinski tableti in se odpravila na zabavo.

Praznovanje je hitro postalo precej megleno. Ne vem, ali sta bili krivi tableti, ki sem ju, neumno, mešala z alkoholom ali pa je bilo krivo dejstvo, da se nisem počutila najbolje, vem le, da sem se kaj hitro znašla v kotu kluba na veliki zofi, zraven mene pa je sedel precej luštkan fant.

6 razlogov, zakaj SEKSATI med menstruacijo (TRIKI in položaji, ki ti bodo ZMEŠALI glavo)

Ko sem se nekoliko streznila, sem se z njim začela pogovarjati, on pa je hitro pričel z mano flirtati, in ker so bili moji hormoni zaradi menstruacije popolnoma podivjani, sem mu predlagala, da gre skupaj v klubski wc, kjer sva hitro pričela z akcijo.

Kljub temu, da sem bila totalno potrebna, se mi je zdelo, da gre njegov penis nekoliko težje vame, ampak niti v sanjah nisem pomislila, da je za to kriv tampon, ki sem ga pozabila tam noter.

Ne vem, kako sem lahko pozabila, da je v meni ostal tampon in še zdaj mi ni jasno, kako tega tudi on ni opazil.

Zaradi neprijetnega seksa sva akcijo hitro zaključila, jaz pa sem svojo napako odkrila šele naslednji dan, ko sem odšla na stranišče. Tampon je bil tako globoko v meni, da sem za pomoč morala poklicati sestro in ji seveda razložiti, kako je do tega prišlo. Še dobro, da me pri tem ni preveč obsojala in mi pomagala, da sva zadevo rešili.

Dodala bom le še to, da od takrat dalje raje uporabljam vložke.«

"Prijel je HOKEJSKO palico in..." (SEKS izpoved bralke)

Fotografije: Profimedia