"Prijel je HOKEJSKO palico in..." (SEKS izpoved bralke)

Hmm, zanimivo…

"Prijel je HOKEJSKO palico in..." (SEKS izpoved bralke) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 5. 2021

Ste se kdaj vprašali, kakšne pripomočke ljudje uporabljajo med seksom? Mi smo slišali že za veliko izvirnih napravic, a ta je vseeno presenetila tudi nas.

»S fantom, ki se profesionalno ukvarja s hokejem, sva skupaj že kar nekaj časa in eksperimentiranje med seksom nama ni tuje. Preizkusila sva že veliko in vedno sva odprta za nove dogodivščine, zato sva takoj, ko nama je njegov sodelavec povedal, kako si lahko s hokejskimi pripomočki popestriva seks, to tudi preizkusila.

Ko sva bila oba na volji, sva pričela z najino klasično predigro. Najprej so se začeli nedolžni poljubi in dotiki. Poslušala sva namig fantovega kolega in v ta namen sem oblekla zgornji del hokejska dresa, spodaj pa sem bila gola. To pa ni vse, fantov kolega nama je namignil, da je pri seksu zelo uporaben še en hokejski pripomoček.

Ko sva prišla na vrhunec, je fant prijel svojo hokejsko palico in me z njo večkrat udaril po zadnjici. Seveda to ni storil močno, ampak ravno prav, da je dvignil temperaturo v sobi. Nato me je obrnil na hrbet in s palico nežno vodil pot od mojega vratu, pa preko popka vse do mednožja in nog. To je počel s takšno nežnostjo, da me je totalno vzburilo.

Zaradi te izkušnje sedaj vsak dan razmišljam, kakšen športni pripomoček bi še lahko dvignil temperaturo v spalnici.«

Preberi še: Izpoved bralke: "Moja hči je stara 25 let in prepovedala sem ji spati pri fantu! Sem storila napako?"

Priporočamo tudi: Vroča izpoved: "Še vedno masturbiram na seks posnetek, ki sva ga posnela z bivšim"