Vroča izpoved: "Še vedno masturbiram na seks posnetek, ki sva ga posnela z bivšim"

"Potem, po natanko 10 minutah in 40 sekundah, zaslon postane črn, kamera ugasne in vse ostalo je zgolj spomin."

Vroča izpoved: "Še vedno masturbiram na seks posnetek, ki sva ga posnela z bivšim" (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo splet) Profimedia, Obdelava: Cosmo splet
21. 5. 2021

Še zmeraj je tam. Daleč na začetku moje videogalerije. Stisnjen med potovanjem v Transilvanijo z mamo in vikend izletom v Oslo z najboljšo prijateljico.

Video 6 od 1.761. Datum v zgornjem kotičku desno me jasno opominja, kako dolgo je že tega. 1. december 2019 ob 23.07.

Začne se v temačnem hotelu v Franciji. Jaz ležim na hrbtu sredi ogromne postelje, oblečena v črno čipkasto spodnje perilo. Modrček in naramnice, pritrjene na dolge nogavice. Brez spodnjih hlačk. Te bi nama bile zgolj v napoto.

Iz mene pobegne nervozno hihitanje, medtem ko se kamera premakne po sobi. Alex jo je nastavil tako, da me snema od zgoraj. Nato pripleza na posteljo in poklekne tik pred mojim obrazom.

"Hočem, da mi ga pofafaš," mi ukaže. Pomaknem se z rjuh in ga vzamem v usta. Sprva počasi. Kamera se premika okrog moje glave, medtem ko Alex menjava roki, da ujame boljši kot. Pogledam navzgor in grem še globje.

Alexovo dihanje postane glasnejše, medtem ko desno roko položi na mojo glavo ter si z njo pomaga, da svoj penis potisne še globje vame.

Vodi me not in ven ter pospešuje moj tempo. "Vzemi si ga lepo globoko," mi reče. Odmaknem se nazaj, da ga malo podražim in začnem z jezikom krožiti po vrhu njegove glavice. Prste ovijem okoli penisa in se z usti premaknem nekoliko nižje do njegovih jajčk.

Na tej točki s svojo prosto roko stopi tudi sam v akcijo. Zvok njegovih prstov v moji mokri vagini postaja čedalje glasnejši, zaradi česar se vedno težje osredotočam nanj. Od užitka se več ne morem zadrževati, zato zastokam.

Naenkrat se mi Alex iztrga iz rok in stopi s postelje, da bi kamero nastavil na mizico ob strani. Ta stoji vzporedno z nama, zato moje napol golo telo zavzame skoraj celoten kader. Nato se v njem prikaže še Alex, ki s svojim mišičastim hrbtom in bicepsi zapolni zaslon.

Razširim noge v pričakovanju. Še sam spleže na posteljo, nežno potisne moja kolena nekoliko bolj narazen in se namesti med njiju.

Medtem ko se nagiba nad mano, na kratko ujamem pogled na njegovo erekcijo, preden počasi prodre vame. In videti je točno tako kot v filmih.

S svojimi ogromnimi rokami, ob katerih se kar topim, se opira ob straneh in s svojo izklesano zadnjico skače gor in dol. Noge ovijem okoli njega in ga potisnem še globje. Od sile zatrzam.

Do tega trenutka sva skupaj šest tednov in še zmeraj se nisem navadila njegove velikosti. "Oh, bog," zašepetam. Moje dihanje postaja vedno hitrejše, prevzame me občutek zadovoljstva. "O, f*k!"

Alex pospeši in postelja začne glasno škripati. Moje stokanje se uskladi z njegovim tempom in tik, preden doživim orgazem, nenadoma upočasni. Vse, kar je možno slišati na posnetku, je njegovo poljubljanje mojega vratu.

Naenkrat preneha in me hitro obrne na stran. Znajdeva se v žlički, kjer se trdno oprime mojih bokov in prodre nazaj vame.

Z roko spolzi okoli mojega pasu, se z njo začne pomikati navzgor in vse do mojega modrčka. Čvrsto me stisne za prsi in pospeši tempo. Na tej točki sta najina glasova nekoliko pridušena in težko slišim, kaj govoriva.

"Oh, kako se bom igrala s sabo, ko bom to kasneje gledala."

"Moraš se raztegniti."

"Pritisni me navzdol, zdaj."

V tem me obrne na trebuh, me prime za roke, jih iztegne nad mojo glavo in začne prodirati vame odzoraj.

Tukaj pride moj najljubši del.

Medtem ko sedi na petah, Alex povleče moje boke v 'doggy-ja'. Nahaja se vzporedno s kamero in silhueta njegovega penisa izstopa v slabi svetlobi. Prime ga v roke, nato pa vstopi vame. Z rokami me prime za boke in začne prodirati. Vedno močneje in hitreje. Za trenutek se ustavi, da me zgrabi za glavo in svojo roko ovije okoli šopa las.

Močno jih povleče in me potegne k sebi, tako da sem s hrbtom tik ob njem. Glavo obrnem proti njemu, z roko sežem okoli njegovega vrati, medtem ko se nagne proti meni in me poljubi ter z roko potegne še bližje k sebi.

Ponovno se začne nežno gibati naprej in nazaj, najino poljubljanje postaja vedno bolj divje, seks pa vedno bolj strasten.

Potem, po natanko 10 minutah in 40 sekundah, zaslon postane črn, kamera ugasne in vse ostalo je zgolj spomin.

Vir: mamamia.com.au

Preberi še: "Ženo sem ujel pri seksu z drugim moškim ... in to NI bilo prvič" (izpoved moškega)

Priporočamo tudi: Psihologinja razkriva: TO je eden glavnih razlogov, zakaj nam je vedno MANJ do seksa