Top SEKS položaji za vaju glede na to, koliko ČASA sta skupaj (s fotkami!)

1. 7. 2021
Top SEKS položaji za vaju glede na to, koliko ČASA sta skupaj (s fotkami!) (foto: Profimedia)
Profimedia

Ti nasveti vama zagotavljajo EKSPLOZIVNE užitke – pa če sta šele začela ali pa sta že utečen par. 🔥

Ko se dobivata šele nekaj dni ...

POŠLJI PREMIŠLJENO SPOROČILO - Pričakovanje je pol zabave, zato mu na dan zmenka pošlji namige, česa se naj­bolj veseliš, ko bosta končno skupaj. Recimo: “Komaj čakam, da se stisneva.” In potem še nekaj smehcev. Tako bo tudi sam nestrpno čakal na skupni trenutek, vedoč, da ga čaka željna deklina.

POLJUB, KOT SE ŠIKA - Seksualno privlačnost lahko še povečaš z dolgim sočnim poljubom. Ko se pri­klopita eden na drugega z namenom poljubljanja po francosko, z ustnicami rahlo posesaj njegov jezik in ga zadrži za nekaj sekund. Želel si bo ostati prilepljen na tvoje ustnice za vedno.

POČASNI SEKS - Začni s počasnim slačenjem, kos za kosom, medtem ko te on vedno bolj poželjivo požira z očmi. Počasno ogrevanje, ki vključuje vse razen seksa tvoje telo bolje pripravi na vročo akcijo, ki sledi. Po striptizu vzemi njegovo roko in mu prvoosebno pokaži, kje želiš, da se te dotika. Za konec ga lahko izmolzeš še s spretno ročno zadovoljitvijo.

ČAS ZA LEKCIJE - Zajahaj svojega zagretega ‘študenta’, medtem ko sedi na stolu. Telo ohrani pokončno, kolena pa razširjena za plitvo penetracijo, ki vaju bo oba dražila na najbolj občutljivih delih.

Spodbudi ga, da se z roko posveti tvojemu klitorisu, pa tudi tvoji zadnjici. Z obrazom in usti pa ima tako ali tako popoln dostop do tvojih prsi in vratu. Naj si poleg dobre ocene prisluži še zvezdico.

Ko se dobivata nekaj tednov ...

POŠLJI FOTKO SPODNJIC - Ko ti pošlje sporočilo, da bo kmalu na poti k tebi, mu vrni fotografijo s spodnjicami, spuščenimi do gležnjev in pripiši: “Komaj čakam.” To bo verjetno prvič, ko ne bo zamudil niti minute.

TIHO STOKANJE - Ker sta osnove že obdelala, je čas za naprednejše trike. Ko mu daješ oralno osrečitev, ob tem nežno stokaj. Glasovne vibracije, ki jih spreminjaš z nivojem tona, bodo kot tresoč dodatek na tem seksualnem posladku. Seveda pa ga spodbudi, da ti to zvočno oralno strežbo potem tudi vrne.

ZIBAJ LADJO LJUBEZNI - Ko on vstopi od zadaj – vsesplošno priljubljen položaj – imej hrbet raven, z boki pa se zibaj naprej in nazaj tako, da si ti tista, ki krmari to ladjico ljubezni. S tem nadzoruješ globino vstopa, hitrost in draženje točke G. Tik pred vrhuncem pa samo pospeši tempo.

VIBRIRAJOČE - Čas je, da mu predstaviš prijateljčka iz predala ob postelji. Ko bosta naslednjič ležala v misijonarskem položaju, mu ponudi mini vibratorček – ti so ljubki in okrogli, niso falični, niso strašljivi in so zato odlični za novinca na področju seks igračk.

Naj ga pridrži ob tvojem klitorisu, medtem ko se premika. Ko bo videl, kakšne užitke ti to prinaša, boste za vselej ostali v troje.

Ko se dobivata nekaj mesecev ...

MAČJA MOČ - Ko boš naslednjič na njem, preizkusita tehniko za intenzivno penetracijo in klitorično draženje. Ko je v tebi, naj dvigne svoje telo za nekaj centimetrov in potem nežno ziba svojo medenico, da se bo njegova sramna kost drgnila ob tvoj klitoris. Ta maj­hna prilagoditev poviša tvoj orgazmični potencial za okoli milijardo odstotkov.

KLIC S KAMERO - Ko je na potovanju, uporabi na telefonu klic FaceTime – oblečena zgolj v privlačno perilo. Potem pa mu le povej, kako naj poskrbi zase, da bo lažje zaspal. Ta pogovor bo vsekakor bolj zanimiv, kot karkoli je že hotel gledati na hotelski televiziji.

PRIVOŠČITA SI MALCE DRAŽJO IGRAČKO - Za okoli 140 evrov na we-vibe.com dobiš zanimiv vibratorček We-Wibe Classic, ki si ga vstaviš v nožnico, pri tem pa ostane dovolj prostora še za njegovega korenjaka.

Naroči si to vibrirajočo popestritev in izberi, da ti jo zavijejo kot darilo. Na dan dostave pa jo odvijta – in preizkusita – skupaj.

SLADKA NEDELJA - Jutranje lenobno poležavanje ‘v žlički’ popestrita z nečim, za kar se bo vredno zbuditi. Ko oba ležita na boku, drži noge skupaj, medtem ko on vstopi vate.

Ta položaj je izredno intimen, z nogami skupaj pa bo tam spodaj vse bolj na tesno, ko ti bo postregel svoj jutranji rogljiček z marmelado.

Ko sta skupaj že nekaj let ...

IGRA MOČI - Z leti pride tudi zaupanje. In z zaupanjem si lahko privoščita tudi nekaj igre z vezanjem. Priveži ga na posteljo ali pa mu čez oči potegni prevezo (morda kar oboje), potem pa z jezikom potuj po njegovem telesu. Začni pri ušesih in se spusti do njegovih spodnjic. In potem naj nima več spodnjic.

SEKSI POBEG - Izberita hotel. Potem si v sobo naročita večerjo z vinom. Ko končata, se nasloni na ograjo hotelskega balkona in naj si on sladico postreže od zadaj. Če je zunaj preveč mrzlo, pa naj balkonska vrata ostanejo zaprta, ti pa se le gola nasloni nanje, dvigni nogo in skupaj ustvarita čudovit razgled.

DALJINSKO - Tudi nakupovanje mleka in jajc je lahko vroča rutina, če si pred tem v spodnjice skriješ vibratorček Vibease (za nekaj več kot 100 evrov na vibease.com), potem pa se on prek aplikacije na mobilnem telefonu poigrava z vibracijami – na daljavo. Lahko zdržiš to draženje v javnosti?

TANTRIČNI SLOG - Za počasno in neprekinjeno uživanje upočasnita ritem seksa in se posvetita malenkostim. Dotiku prsi, poljubom na vrat, ujetemu pogledu. Intimnost z veliko začetnico. Primerno za dolge vikend popoldneve, da drug drugega opomnita, zakaj tako dobro delujeta kot par.

Po predlogi Emily C. Johnson napisal Darjo Hrib
Ilustracije: Marina Esmeraldo

Preberi še: 'Mož se dobiva s PROSTITUTKO, z mano pa seksa vsaj 2x tedensko' (resnična zgodba Slovenke)

Priporočamo tudi: Če sta skupaj že ceeelo večnost, seksajta TAKO in vajino poželenje bo spet na vrhuncu!