Si že slišala za ta nenavaden SEKS TREND, ki je preplavil svet? (Obožujejo ga predvsem MOŠKI!)

Kljub temu da je priljubljen bolj kot kadarkoli prej, ta trend nikakor ne priporočamo ljubosumnim!

Si že slišala za ta nenavaden SEKS TREND, ki je preplavil svet? (Obožujejo ga predvsem MOŠKI!) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 4. 2020

V zadnjem času v svetu narašča priljubljenost nekoliko nenavadne spolne prakse, imenovane kandavlizem. Zanj je potrebna prisotnost treh oseb, poimenovanje pa izhaja iz imena lidijskega kralja Kandavla. Legenda pravi, da naj bi užival v tem, ko je svojo golo ženo razkazoval pred svojim sužnjem.

Kaj sploh je kandavlizem?

Gre za spolno prakso ali fantazijo, pri čemer moškega vzburja, ko svojo partnerico gleda seksati z drugim moškim.

A kandavlizem ni le seks. Lahko gre le za osvajanje ali pa zgolj to, da moški drugemu kaže fotografije svoje gole partnerke (ali kar njo samo). A vendar se največkrat to konča s seksom ženske z neznanim moškim, ki ju njen partner opazuje.

Se tudi ti sprašuješ, zakaj?

Večina seksologov domneva, da priljubljenost kandavlizma izhaja iz dejstva, da so moški preprosto tako zelo obsedeni z užitkom partnerke, da jih še dodatno vzburi, če jo pri tem opazujejo. Ker lahko pri tem "sodelujejo", je njena prevara dopustna. Kot trdijo strokovnjaki, naj bi šlo celo za neke vrste mazohizem, pri čemer velja, da moški spolno potešitev doživi le, če je ponižan oziroma občuti bolečino.

No, tovrstna spolna praksa je priljubljena predvsem med moškimi, saj si ženske le redko zaželijo, da bi svojega moškega gledale med seksom z drugo.

Kaj pa o tem misliš ti? 🙄

Preberi še: TE tri stavke ti bo rekel, tik preden te bo prevaral (bodi pozorna!)

Priporočamo tudi: Te tvoj novi fant zelooo spominja na bivšega? Imamo ODGOVOR, zakaj!