Če sta skupaj že ceeelo večnost, seksajta TAKO in vajino poželenje bo spet na vrhuncu!

Pomlad je odlična priložnost za eksperimentiranje, zato – kdaj, če ne zdaj? 😉

Če sta skupaj že ceeelo večnost, seksajta TAKO in vajino poželenje bo spet na vrhuncu! (foto: Profimedia) Profimedia
6. 5. 2022

Situacija je takšna: sta v dolgotrajni zvezi, kar pomeni, da je neprijetna začetna faza že zdavnaj mimo in sta drug z drugih dovolj sproščena, da preverita, česar vse sta še vajini telesi zmožni.

In ni je primernejše priložnosti za to, kot je pomlad! Zato zgrabi svojega partnerja, s katerim sta skupaj že "celo večnost" in preizkusita nekaj novega. 😏

"L vlak"

Ulezi se na bok in dvigni zgornjo nogo tako, da s telesom narediš obliko črke L (oziroma da bo bolj jasno: nogi naj bosta približno pod pravim kotom). Partner naj poklekne in zajaha tvojo spodnjo nogo. Zakaj? Novi kot pomeni popolnoma novi način, na katerega bosta začutila drug drugega.

Poleg tega pa, če pri klasični penetraciji ne moreš doživeti orgazma, lahko za večjo stimulacijo ob njegovo bedro nežno pritisneš svoj klitoris ... ali pa sežeš dol in se med penetracijo poigraš še sama s seboj.

In če nisi preveč gibčna, da bi nogi ves čas držala tako narazen, zgornjo nogo preprosto položi tja, kjer ji (ti) bo najbolj udobno.

Most

Tako imenovani most, ki ga najpogosteje izvajamo pri jogi, ni koristen le za tvojo zadnjico in trebušne mišice, ampak nudi tudi odličen način oziroma kot za globoko penetracijo.

Saj veš, kako gre: ulezi se na bok, nato pa dvigni boke v zrak! Roke lahko pustiš ležati na tleh ali pa se na njih opreš (in narediš pravi most). Tvoj partner vate vstopi kleče.

Preberi: Če bosta seksala TAKO, se bo med vama ustvarila neverjetno močna vez

Po pasje 2.0

Če je položaj po pasje eden vajinih najljubših, ga lahko popestrita (in izboljšata) na najbolj enostaven način kar jih je – noge preprosto potisni skupaj. Partner mora v tem primeru svoje dati narazen, na zunanjo stran tvojih, in vate vstopi tako, da je tesno – kooolikor gre – "prilepljen" na tvojo zadnjico.

Te morda zanima tudi: Samoizolacija: orgazem NA DAN odžene zdravnika stran (in TO je razlog!)

Žabji položaj

V kolikor vama je bil všeč zgornji položaj, morata poskusiti še tega!

Partner kleči kot pri položaju po pasje. Ti pa vstaneš (obrnjena vstran od njega) in nato počepneš v višini njegovega penisa z iztegnjenimi rokami naprej. Poskrbi, da si pri tem tudi nekoliko nagnjena naprej. Verjemi, popolnoma nov pogled na tvojo zadnjico bo zanj magičen!

Priporočamo: TO je NAJTEŽJI položaj pri seksu (pa vidva, bi zmogla? 😏) #OstajamDoma

Ljubezenski čoln

Ta položaj nekoliko spominja na t. i. položaj "hobotnica".

On sedi z iztegnjenimi nogami in se za hrbtom opre na roke, ti pa se usedeš nanj. Obrnjena sta drug proti drugemu in ti se rahlo nagneš nazaj. Nogi ne oviješ okoli njega (kot si morda vajena), ampak jih položiš na njegova ramena. Pomembno je, da najdeta ritem, ki bo obema odgovarjal. Sicer bosta na začetku potrebovala nekoliko več časa, da se "spravita" v ta položaj, a prisežemo, da bo vredno!

In katerega bosta najprej preizkusila? 😉

Vir: Cosmopolitan.com

Preberi še: V tej STAROSTI ženske doživljamo najbolj intenzivne orgazme (pravijo strokovnjaki!)

Priporočamo tudi: Če bosta seksala TAKO, bosta orgazem doživela SKUPAJ