TOP 4 seks položaji, pri katerih imaš nadzor TI (št. 2 mu bo NORO všeč!)

Čas je, da vzameš nadzor v svoje roke ...

TOP 4 seks položaji, pri katerih imaš nadzor TI (št. 2 mu bo NORO všeč!) (foto: Profimedia) Profimedia
5. 11. 2021

... in mu pokažeš, kdo je glavni! ;)

To so 4 položaji, ki ti omogočajo, da nadzor v celoti prevzameš prav ti:

Gugalni konjiček

Ta položaj vaju bo zbližal tako močno skupajna, kot sicer pri običajnih položajih, pri katerih je ženska zgoraj, ne bi bilo mogoče. Ker moški sedi vzravnano, tudi tebi omogoča lažje premikanje.

Predstavljaj si torej, da on sedi po turško, ti pa se usedeš nanj s skrčenimi nogami (kolena so na podlagi). Medtem ko se naslanja nazaj na roke, ti tvoje omogočajo, da jih položiš na njegove prsi, vrat ali hrbet, lahko pa se preprosto tudi ti nagneš nazaj in jih položiš na njegova kolena.

Ker boš na njem sedela z vso svojo težo, ne bo imel druge izbire, kot da podleže najboljšemu možnemu "trpinčenju". ;)

V čem je skrivnost žensk, ki so zares dobre v postelji?

Ključavnica in ključ

Ni nujno, da moraš biti zgoraj, da bi bila glavna. Ta različica misionarskega položaja ti omogoča, da uporabiš svoja stegna in kolena ter se ga močno okleneš (ga zakleneš ;)) okoli njegovih bokov.

Tako se boš lahko s svojimi boki pomikala proti njemu, kar ti bo dalo nadzor nad globino njegove penetracije. Je torej kot misionarski položaj, s to razliko, da imaš tukaj pretežno ti nadzor, in to od spodaj.

Poleg tega lahko tudi sama izbiraš, kako aktivnega partnerja želiš imeti – on ima namreč na izbiro, da se premika skupaj s tabo ali pa preprosto miruje, medtem ko se ti z boki premikaš naprej-nazaj.

7 tehnik, kako med seksom doseči več zaporednih orgazmov

Poljub življenja

Poskusita oralno zadovoljevanje narediti še bolj vroče!

Medtem ko to počne on tebi (kar je lahko zelo dominanten položaj že samo po sebi), se usedi na rob postelje, on pa naj kleči na tleh, ali pa se nasloni ob steno. Tako boš imela fantastičen pogled na dogajanje.

Najboljši nasveti, da bosta v analnem seksu OBA noro uživala

Nagib nazaj

Ta položaj je odličen, saj nudi dodaten vzvod, medtem ko ti prevzemaš nadzor, povečano stimulacijo točke G, tako kot tudi zunanjo stimulacijo. Preprosto se usedeš nanj, obrnjena sta drug proti drugemu, in se nagneš nekoliko nazaj.

Čeprav ta položaj deluje tudi v ležeči različici (partner spodaj, torej on, leži na podlagi), pa je ena izmed največjih prednosti položaja sede ta, da razpre tvoje boke navzgor, zaradi česar čutiš povečan užitek in pritisk na točko G.

Položaj prav tako nudi boljši kot za zunanjo stimulacijo s pomočjo rok ali manjšega vibratorja, še posebej pa je odličen za dodatno stimulacijo klitorisa.

Preberi še: Fantje, naše vagine obožujejo, če jim počnete TOLE!

Priporočamo tudi: To je skrivnost za super strastni seks, o katerem sanjamo vse ženske!