TO je položaj, ki kar 75 % žensk VSAKIČ spravi do vrhunca

Oooo, ja! Tole bo (če še ni 😉) hitro postal tvoj najljubši položaj za doživljanje vrtoglavih vrhuncev.

TO je položaj, ki kar 75 % žensk VSAKIČ spravi do vrhunca (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo splet) Profimedia, Obdelava: Cosmo splet
18. 9. 2022

Dozdajšnje raziskave so pokazale, da lahko le 25 % žensk doživi orgazem v katerikoli različici položaja, pri katerem je partner zgoraj.

No, kot poroča Cosmopolitan, pa se bodo kar tri od štirih (tj. vrtoglavih 75 %) strinjale, da je enak položaj, le da partnerja zamenjata vlogi, prava mojstrovina v primerjavi z ostalimi!

Ja, prav si razumela, govorimo o t. i. kavbojki!

Oziroma obrnjenem misionarskem položaju, ki ne bo le olajšal tvoje poti do orgazma (in to ne kakršnegakoli), ampak se boš med njim počutila kot prava seks boginja!

Daleč najboljši seks položaji, ko si ti zgoraj (grrr...)

Kavbojka je ustvarjena za ženske, ki so rade pri seksu glavne. Poleg popolnega nadzora nad partnerjem in občutka moči, je ta položaj tudi strasten, prijeten in noro orgazmičen.

Zakaj je tako uspešen?

Za razliko od moških, ki orgazem doživijo precej lažje, ženska za svoj vrhunec potrebuje nekoliko več kot le penetracijo.

Veliko bolj se je namreč potrebno posvetiti stimulaciji klitorisa (s katerim se med gibanjem v svojem tempu drgneš od njegovo sramno kost), kar pa je v položaju, ko si ti zgoraj, zelo enostavno izvedljivo. 

9 TOP trikov, s katerimi boš postala
mojstrica SEKSA zgoraj

Poleg tega pa velika večina moških obožuje, ko ženska kdaj pa kdaj (ali pa vedno) prevzame nadzor, zato si daj duška in uživaj! Obljubimo, ne bo ti žal. 😉

Preberi še: "To je najboljši položaj za nas!" pravijo ženske

Priporočamo tudi: "Preden mi je naredil tetovažo, me je slekel in ..." (vroča izpoved Mariborčanke iz tatu studia)