"To je najboljši položaj za nas!" pravijo ženske

Odkrili smo nov spolni položaj, ki sicer močno spominja na žličko, a s to razliko, da ta položaj ženski ponudi intenzivnejše draženje točke G. Se ne čudimo, da številne ženske že trdijo: "To je najboljši seks položaj za nas!" Poglej, kako ga izvedeta ...

"To je najboljši položaj za nas!" pravijo ženske (foto: Profimedia) Profimedia
12. 9. 2021

Ob vseh današnjih strokovnjakih za seks bi bilo že skorajda nesmiselno, da jih ne bi vsake toliko povprašali za kakšne nesramne novosti.

Predvsem če vemo, da ti profesionalci poslušajo o vseh aktualnih vragolijah, ki jih ljudje počnemo med rjuhami.

In nekaj od teh zamisli je zelo uporabnih, celo čudovitih. Izbrali smo pet tistih, ki ti bodo najbolje popestrile tvoj naslednji seksualni doživljaj.

1. trend: Seks v dvojnih številkah

Verjetno poznaš že malce zastarel in izrabljen položaj 69. Sedaj je na vrsti nova številka – 77. Cynthia Gentry, avtorica priročnika Knjiga o orgazmu, je prva namignila na novo seksualno številko in povedala:

“Položaj 77 je ime dobil po tem, kako sta videti telesi obeh partnerjev, ko sta enkrat združeni v tem položaju.” Ta močno spominja na žličko,vendar ima majhen trik, ki ženski ponudi intenzivnejše draženje točke G. Kar pomeni, da se splača potruditi.

Za dosego te numerične ekstaze moraš najprej ležati na boku z izbrancem za svojim hrbtom, podobno torej, kot če bi se stisnila v žličko.

Svoje noge nato ovij okoli njegove zgornje noge in ga potegni k sebi, ko pa on vstopi vate, potisni zadnjico proti njemu.

Pri tem iztegni noge, kar vaju bo resnično stisnilo v pravi sendvič. Za nameček med akcijo le še iztegnita noge pot kotom 45 stopinj od teles, ti pa počasi ukrivljaj svoje boke in usmerjaj potek dogodka.

No, zadeva je v praksi veliko manj komplicirana kot na papirju – le sledi občutkom do primernega udobnega položaja.

“S tem manevrom se spremeni naklon penetracije, ki njemu omogoči neposreden dostop do sprednje vaginalne stene, kjer se nahaja tvoja točka G,” še pove Cynthia.

2. trend: Preizkusi vrhunsko igračko

V zadnjih letih je prodaja seksualnih pripomočkov in igračk močno poskočila in med glavnimi kupci so prav ženske.

Pripisuj to kateremu koli razlogu želiš, a logični sklep za prodajalce in ustvarjalce teh napravic je bil seveda ta, da so seksualne igračke sedaj dobile tudi oblikovalske značke.

Ko si boš tudi ti omislila enega od teh modnih posteljnih pripomočkov, ga boš seveda želela deliti. Predstavi ga torej svojemu izbrancu. 

Primeren trenutek za uvrstitev novega pripomočka na seksualni jedilnik je recimo med položajem po pasje. V tem položaju ima namreč on zelo enostaven dostop do tvojega ščegetavčka, zato mu med opravilom le porini v roke vibrator in ga vodi do tvojega gumbka sreče. Pa naj potem sam raziskuje hitrosti vibriranja in moč pritiska na klitoris.

Če pa je zate preveč intenziven občutek, naj se on le igra z vibratorjem okoli tvojih najbolj občutljivih delov, ti pa mu pravilno nakazuj, kje ti najbolj ustreza. Takšna igrica združi dve odlični področji: prvo je, da so nove vibracije zelo ugodne zate, drugo pa gre na njegov račun, ko bo občutil nove tresljaje tvojega telesa, medtem ko bo v tebi. Ekstatično.

3. trend: Ponudi mu stoječo o-vacijo

Očitno niso vse oralne obdelave iste. Sodeč po besedah Iana Kernerja, avtorja knjige Njemu pride naslednjemu, moški trdijo, da je najboljši oralni seks, kadar stojijo.

“V genitalni predel pride v stoječem položaju več krvi, to pa pri moških pomeni tršo erekcijo in posledično močnejši orgazem,” razlaga Karner.

Si torej pripravljena, da stvari opraviš, kot se spodobi? Naj torej on stoji, da bo kri stekla tja, kamor mora, a mu dovoli, da se nasloni ob kakšen stol, pult ali obok vrat. Saj veš, v ključnem trenutku se bo morda moral za kaj ujeti, če mu bodo popustila kolena.

Ti, gospodična, pa lepo pred njim na kolena, za podlago pa si prinesi kakšno blazino. Po opravljenih pripravah zagrabi njegov penis z eno roko in ga ponesi v usta. Izmenično sesaj in liži.

Ko se bo revček že tresel v prihajajočem orgazmu, oblikuj črko O s palcem in kazalcem proste roke in stisni ob korenu njegovega penisa nad modi. Tam sta namreč dve glavni žili, ki dotekata kri v penis in sta, medtem ko on stoji, še bolj razširjeni kot sicer. S trikom pritiska se ustvari blokada, ki pusti kri v penisu za resnično eksploziven orgazem.

4. Zaživi telefonsko fantazijo

Komunikacija prek tehnologije ponuja anonimnost, ki omogoča partnerjem, da lažje izrazijo svoje želje. Zato vedno več parov preizkuša telefonski seks in si prek telefona deli spolne fantazije.

Ker pa je seveda možnost, da te telefonska igra pusti brez besed, imamo zate pripravljen primeren načrt, kako lahko telefonsko zabavo vključiš v resno akcijo. Najprej je na vrsti sms sporočilo, ki jih vsa dekleta z veseljem sestavljate. To naj bo kratko in preprosto, da ti bo zagotovilo pozornost dragega na izbran večer.

Napiši: “Danes zvečer si moj.” Nekje okoli poldneva razkrij malce več podatkov svojega načrta. Drugi sms: “Pri meni. Ob 20.00. Prinesi kravato in smetano.”

No, ker bo fantič že zelo nestrpen, lahko pričakuješ, da se bo na vratih prikazal ob 19.25. Ti le pograbi vso opremo, posadi željnega fantiča na kavč in se hitro umakni v drugo sobo.

Nato ga pokliči na mobilni telefon in mu počasi razlagaj, kaj vse bi mu počela (ne pozabi, prinesel je kravato in smetano, tako da omeni vezanje in lizanje smetane s ključnih predelov njegovega telesa). Nadaljuj z razlago, dokler ne bo imel druge možnosti, kot da odloži telefon in vdre v sobo – in vate.

5. trend: Nova uporaba lubrikanta

Saj veš, kako poteka tradicionalna masaža njegovih zasebnih delov. Ponavadi vključuje kakšno klasično masažno olje in sicer ugoden začetek, nakar se zaradi njegove nesposobnosti zadrževanja vse skupaj hitro prevesi v zahtevno ročno obdelavo s hitrim koncem. Težava je, da pri vsej tej aktivnosti navadna olja lahko poškodujejo kondom ali pa niso primerna za občutljive telesne dele.

Zdaj so na voljo že novi proizvodi, ki so nekakšen hibrid med masažnim oljem in seksualnim lubrikantom. Zadeve nimajo vonja, se ne lepijo in so združljive s kemikalijami na kondomu, kar pomeni, da lahko mirno raziskujeta brez strahu pred uničenjem zaščite.

Zdaj ko veš vse o modernih ljubezenskih losjonih, pa je čas, da se naučiš še nove tehnike. Sleci svojega dragega, ta naj leže na trebuh, ti pa zajahaj njegov hrbet, tako da boš obrnjena proti njegovim stopalom. Tvoja tokratna osredotočenost: njegova zadnjica in stegna. Tam so namreč največje mišice v telesu, a žal vse prevečkrat spregledane. Poleg tega so prežete z živčnimi končiči in so lahko ob pravilni uporabi zelo stimulativne.

V dlani si stisni zajetno količino lubrikanta. Nato s hitrimi premiki masiraj njegova stegna in zadnjico, da prebudiš občutke in usmeriš njegovo pozornost. Po nekaj blaženih minutah spremeni tempo v dolge, nežne gibe, pri tem pa po potrebi dodajaj več lubrikanta. Vmes poredno vsake toliko zatavaj na notranji del stegen, nevarno blizu njegovih draguljev, in spet nazaj ven. Ko boš opazila, da že gori od nestrpnosti, ga enkrat rahlo udari po hlebčku, mu zaukaži, da se prevali na hrbet, nakar se z že pripravljenimi dlanmi loti njegove erekcije, preden ga zajahaš do ekstaze. 

Ko se odločiš, da boš vendarle prakticirala maratonski seks, se ga loti z glavo. Takole ...

1. Menjaj položaje: Uživajta v zabavnem menjavanju položajev. Ko tako opravita z misijonarskim, se le usedita v nov položaj, pri katerem sta z obrazom obrnjena drug proti drugemu v zelo intimnem objemu. Privoščita si sekundni premor, ko se prestavita v nov položaj 77.

2. Zadržuj njegovo nabijanje: Če se bosta seksa lotevala na trd in hiter način, bo vsega skupaj hitro konec. Da umiriš tempo, ga primi za boke in z rokami kontroliraj, kdaj naj upočasni ritem. Če se nikakor ne preda, ga obrni na hrbet in zajahaj, da prevzameš nadzor nad hitrostjo in globino penetracije.

3. Poskusi veliko dotikov: Saj poznaš tisti občutek, ko se te nekdo dotakne na čisto nov način in sama sebe vprašaš: “Uau, kaj je bilo pa to?” Zato raziskujta: lizanje, sesanje, stiskanje, božanje in masiranje celotnega telesa je obvezno!

Besedilo: Darjo Hrib
Fotografije: Getty Images in profimedia

Preberi še: To vodi k odličnemu seksu (a dlje kot sta skupaj, manj pogosto to počneta!)

Priporočamo tudi: 6 pravil, ki jih moraš upoštevati na dopustu v dvoje