Daleč najboljši seks položaji, ko si ti zgoraj (grrr...)

Položaji, s katerimi boš v posteljo prinesla nove smernice užitka zate in za svojega dragega. Pripravi se na jahalno sezono, ki je ne bosta želela zaključiti.

Daleč najboljši seks položaji, ko si ti zgoraj (grrr...) (foto: Profimedia) Profimedia
4. 11. 2017

Dejstvo je, da fantje obožujejo, da ženska v postelji prevzame nadzor. Ravno zato je toliko moških v večini Cosmo anket položaj ženske zgoraj označilo za enega najljubših.

Kar niti ni presenetljivo, saj v tem položaju on vidi celotno tvoje telo, ima proste roke, da se te dotika in obenem opazuje tvoj poskok tempa, ko se pridrsaš do skorajšnjega vrhunca.

In če si iskrena, je to odličen položaj tudi zate. Imaš namreč kontrolo nad celotnim ljubljenjem: sama vodiš hitrost, nadzoruješ globino penetracije, s tem tudi določaš moč občutka med seksom, pritisk na ščegetavček in nenazadnje doživiš orgazem takrat, ko ti misliš, da je čas.

Da je to res, nam tokrat ni bilo treba vprašati nobenega seksologa. Cosmo pa se je odločil, da je čas za malce popestritve tega zdaj že precej tradicionalnega sloga.

Naši ameriški kolegi so za to priložnost povprašali kar bralke in te so v omejeni količini besed in z najlepšimi barvicami kar same izrisale in opisale njihove najboljše različice položaja ženske zgoraj.

Mi smo izbrali devet najbolj vročih in predlagamo, da jih kar čim prej preizkusiš. V opozorilo naj ti bo le to, da verjetno po tem ne boš nikoli več želela trenja v misijonarskem položaju.

1 Sedenje in vrtenje

Erotična navodila: On leži na hrbtu, noge ima iztegnjene, ti ga zajahaš, obrnjena proti njegovemu obrazu, s koleni na tleh ali kjer koli že ležita. Spusti se na njegov penis. On naj potem položi roke na tvoja stegna, ti pa se nagni naprej le toliko, da se z rokami nasloniš na njegov trup. Zdaj prični s počasnimi krožnimi gibi bokov v eno smer, in ko ti bo ustrezalo, še v drugo smer.

Dobitek zate: Izvedba je preprosta in ti prepusti popolnoma ves nadzor nad penetracijo, hitrostjo in premiki. Ob krožnih gibih se boš počutila res vabljivo, obenem pa bodo občutki, ko se bo njegov penis drgnil ob vse tvoje vaginalne stene, res božanski.

Dobitek zanj: Poleg odličnega razgleda in dostopa do tvojih premikajočih prsi bo užival še v krožnih gibih, nenadna sprememba smeri pa ga bo držala v pričakovanju in močnih občutkih, ki ne bodo izpustili njegove pripravljenosti.

2 Strastni počep

Erotična navodila: On leži z iztegnjenimi nogami na hrbtu, ti pa se spustiš na njegovo erekcijo. Tla ali vzmetnica naj ti služijo kot čvrsta opora. Roke za naslon položi na njegova ramena (ali steno oz. vzglavje postelje). Da se boš lahko obdržala v tem položaju, naj ti pomaga z držanjem za boke ali zadnjico. Ohranjaj položaj in se v principu počepa dviguj in spuščaj s hitrimi premiki.

Dobitek zate: Položaj sicer zahteva precej moči in verjetno ne boš zdržala dolgo, a hitra akcija ti bo napolnila telo z nesramnimi užitki, ko boš menjala med globoko in plitvo penetracijo. In kot namigne bralka, ki je predlagala položaj: pri izvedbi treniraš še svoje stegenske mišice.

Dobitek zanj: On bo z užitkom opazoval, kako ti poskakujejo prsi, medtem ko ga s hitrimi premiki vodiš do ekstaze. Ta agresivni pristop je tudi vse, kar si včasih zaželimo, ko sanjamo o tistem prvinskem, živalskem seksu.

3 Nazaj na rodeo

Erotična navodila: On leži na hrbtu, ti pa sedeš nanj s hrbtom obrnjena proti njegovemu obrazu. Pomakni si njegov penis vase, nato pa se previdno nasloni nazaj, tako da boš ležala na njem. Za dodatno oporo in lažje gibanje iztegni noge rahlo mimo njegovih. Glavo položi na blazino ob njegovo – nikar se ne vrzi nazaj na njegov obraz.

Dobitek zate: Ta položaj je sicer znan po tem, da ne nudi veliko telesnega stika, a zato prinaša toliko več surovih dotikov in užitkov. Akcija poteka počasi, njegov dostop je plitek, kar je sploh primerno, če imaš doma bolj obdarjenega korenjaka, obenem pa to pomeni tudi več neposrednega draženja okoli ščegetavčka.

Dobitek zanj: Zanj je to nebeški položaj. Ko ležiš na njem, se lahko dotika tvojih prsi ali pa mu roke uidejo malce nižje, kjer lahko dodatno stimulira tvoj klitoris. Pri tem lahko ves čas poljublja tvoj vrat – če je to ena od tvojih erogenih con, je zmaga ponovno tvoja. Za dodaten plus primi njegove roke in mu jih vodi po svojem telesu, vključno z ročno obdelavo ščegetavčka. Pokaži mu, kako in kje ti ugaja. Verjemi, da se mu bo mešalo od užitka.

4 Pregrešni lotos

Erotična navodila: Začnita v sedečem položaju. Splezaj mu v naročje, tako da sta drug proti drugemu obrnjena z obrazoma, in zdrsni na njegov penis. Noge sedaj ovij okoli njegovega telesa po indijansko, z rokami pa ga primi za vrat, medtem ko te on drži za boke. Premiki, kisledijo, naj bodo počasni in zibajoči v iskanju najboljšega trenja za največji užitek.

Dobitek zate: Počasno zibajoče gibanje omogoča njegovemu penisu, da stimulira tvojo točko G, ki jo v večini primerov, kadar je ženska zgoraj, ni mogoče doseči.

Dobitek zanj: Užival bo, ko se bodo tvoje prsi stiskale od njegov trup v počasnem, ritmičnem premikanju. Lahko se povežeta z očmi, lahko se poljubljata, medtem pa njegove roke ves čas čvrsto držijo tvoje vroče telo. Edinstvena in enostavna tantrična izvedba.

5 Dirkaški naklon

Erotična navodila: On naj sedi pokončno, z iztegnjenimi, rahlo razkrečenimi nogami in naslonjen na dlani. Sedi med njegove noge, potisni njegov penis vase in se še sama nasloni nazaj na dlani za oporo. Nato dvigni noge in položi gležnje na njegova ramena. Za dodatno podporo si pod križ potisni še kakšno blazino ali dve, dokler ne dosežeta udobnega kota.

Dobitek zate: Za razliko od preostalih jahalnih položajev je tokrat čas, da nekaj stori tudi on. Tu bo namreč prav tvoj dragi delal večino potiskov. Ti se medtem osredotoči na neverjeten občutek, ki ga doživljaš, medtem ko njegov penis masira tvojo točko G.

Dobitek zanj: Večina nadzora je spet njegovega, užival bo tudi v razgledu, saj pri tem položaju nič ne ostane skrito. Niti tvoj obraz, ki se bo kremžil od užitka. Pa še tvoje noge okoli njegovega vratu mu bodo dajale občutek, da je popolnoma ovit v tvoje telo.

6 Vroči stol

Erotična navodila: Medtem ko on leži na hrbtu, se ti spusti v njegovo naročje z nogami pravokotno na njegovo medenico. Naslovnjena na roke se previdno dviguj in spuščaj, pri tem pa pazi, da se ne premikaš preveč v stran, ker lahko preveč ukriviš njegov penis in ga poškoduješ. On naj te pri tem podpira in vodi z rokami.

Dobitek zate: Položaj dovoljuje globoko penetracijo in hiter umik, tako da te potem draži le še glava njegovega penisa. Odlično, če tvoj dragi ni preveč obdarjen ali pa če si le želiš bolj tesnega stika.

Dobitek zanj: Na penisu bo čutil premike vsakega milimetra tvoje vagine in vsak vstop bo zanj predstavljal čisto nove občutke. Z nogami, stisnjenimi skupaj, pa bo tudi trenje zanj neverjetno vzburjajoče.

7 Bočni ples

Erotična navodila: On leži na hrbtu z iztegnjenimi, rahlo razkrečenimi nogami. Lezi nanj, tako da se bosta gledala v oči, iztegni noge in jih pomakni ob njegove. Ko bo v tebi, se premakni naprej in nasloni na dlani, on pa naj zagrabi tvoje boke in zadnjico za dodatno podporo pri premikih.

Dobitek zate: V tem položaju je tvoj ščegetavček v odličnem naklonu, da se drgne ob njegovo sramno kost, s tem pa proizvaja vročo stimulacijo. Obenem pa je tvoje telo pritisnjeno ob njegovo, kar te ne pusti preveč razkrite.

Dobitek zanj: Ko te drži za boke in zadnjico, te lahko potisne še bližje k sebi in se tako zasidra še globlje. Občutki bodo zanj zelo intenzivni, obenem pa bo imel še edinstven pogled na tvoje prsi.

8 Obrnjena jahalka

Erotična navodila: Medtem ko on leži na hrbtu, se spusti nanj obrnjena proti njegovim stopalom. Nasloni se nazaj, pri tem pa se opri na svoje dlani. Noge imej pokrčene ob njegovem telesu. Usločena nazaj pusti, da te vodi on.

Dobitek zate: Pilotirala boš celotno akcijo, določala hitrost in globino penetracije. Obenem pa v tem položaju usločiš tudi njegovega prijateljčka, ki potem vendarle doseže točko G.

Dobitek zanj: Tokrat ima on v rokah tisto, kar moškim najbolj ustreza: porivanje. Vse drugo vodiš ti, medtem ko se on lahko še dotika tvojih prsi, obenem pa te poljublja po hrbtu in tilniku. Če imaš dolge lase, pa ga bo žgečkanje le še dodatno vzburjalo.

9 Jasminca

Od vseh predlogov, ki so jih poslale bralke Cosmopolitana, pa je ta zagotovo najbolj ustvarjalen. Poimenovan je preprosto Jasminca, po bralki, ki nam je razkrila svojo umetnost.

Erotična navodila: On leži na postelji, njegova zadnjica je pri robu. Ti se spustiš nanj s hrbtom proti njegovemu obrazu in z nogami izven njegovih. Ko se začne akcija, se nagni naprej proti tlom.

Dobitek zate: S telesom, nagnjenim naprej, se njegov penis drgne ob tvojo točko G, seks pa poteka v rahlem odbijanju namesto v klasični penetraciji noter in ven.

Dobitek zanj: Pogled nate in globok dostop, tesno trenje in občutek električnega toka od glave do pet.

Zakaj te hočejo zgoraj?

Naj ti moški zaupajo, zakaj želijo, da prevzameš nadzor.

“V položaju zgoraj ona pokaže, da je samozavestna. To pa je bolj vzburjajoče, kot si ženske predstavljajo, in takrat naredim vse, da jo zadovoljim.” Rok, 22

“Počutim se kot pilot bojnega letala. Imam proste roke in vse, kar bi si želel prijeti ali dotakniti, je prav tam pred mano.” Alan, 23

“V misijonarskem položaju moram vse narediti sam in podpirati lastno težo, da je ne zadušim. In zato ne uživam preveč. Ko me zajaha, pa lahko uživam v vsakem občutku.” Tine, 26

“Obožujem pogled na njene krivine in premike. Ko leži na hrbtu, se vse potlači in tako ne morem občudovati njenega telesa na enak način.” Luka, 25

“Ženska tako lažje doživi orgazem. In ni boljšega kot gledati žensko, ko jih prihaja, nato pa se zruši name in lahko čutim, kako njeno srce še vedno divje utripa.” Toni, 27

Napisal: Darjo Hrib

Preberi še: 6 najbolj vročih ljubezenskih poljubov

Priporočamo tudi: On je tvoj fant, NE tvoj najboljši prijatelj!