TAKO se užitkom predata STOJE kot profesionalca v najbolj vročem filmu 🔥

Poveličujejo ga vsi hollywoodski filmi in serije, zato je čas, da tudi sama prestavita v višjo prestavo in se predata užitkom kar stoje. Pozor: vroče bo!

TAKO se užitkom predata STOJE kot profesionalca v najbolj vročem filmu 🔥 (foto: Profimedia) Profimedia
22. 7. 2022

Preden se lotita tega seksi podviga, si zapomnita, da igralci med snemanjem vsako filmsko sceno ponavljajo tako dolgo, dokler ni vse videti popolno. Zato si ne jemljita k srcu, če vajin seks stoje ne bo tako "filmski", saj je to v resničnem življenju pravzaprav nemogoče.

Zahteva namreč dobro koordinacijo, moč in ravnotežje.

A kljub temu da vajin položaj morda res ne bo nagrajen s prestižno filmsko nagrado, bo vajino intimno življenje vsekakor (še bolj) vroče.

Stokaš med seksom? Poglej, kako zelooo to vpliva na tvoj ORGAZEM (pravijo strokovnjaki)

Da bi ga izvedla kar se da profesionalno, sledita spodnjim nasvetom in izberita različico seksa stoje, ki vama najbolj ustreza. Seks stoje je najboljši, ko sta partnerja približno isto visoka. V kolikor je tvoj dragi precej višji od tebe, stopi na stopničko, da se bosta lažje gledala "iz oči v oči".

#1: Medtem ko se gledata in nežno objemata, naj on rahlo poklekne, da bo lažje vstopil vate, nato pa naj se ponovno vzravna.

Ti se nagni rahlo nazaj, tako da bo med prodiranjem z medenično kostjo ves čas pritiskal na tvoj ščegetavček.

Če si želiš globje penetracije, poskusi stati na eni nogi, drugo pa ovij okoli njegovih bokov (za večjo stabilnost naj te prime za stegno). Sama se sicer v tem položaju ne boš mogla pretirano premikati, bo pa zato on lahko prevzel glavno vlogo.

"Odpeljala me je v GOZD, mi slekla hlače, nato pa ..." (bralec o najbolj vročem seksu v naravi)

V kolikor si izjemno lahka ali pa je on neverjetno močen, lahko položaj popeljeta na višjo raven.

#2: Roki ovij okoli njegovega vratu, on pa naj te dvigne in prime za stegna ali zadnjico, pri čemer svoje noge oviješ okoli njegovih bokov.

Položaj bo manj naporen, hkrati pa se bosta v gibih lažje uskladila, če bosta naslonjena ob steno ali katero drugo trdo podlago.

#3: Še nimata dovolj?

Za ekstra vroč seks preizkusita različico položaja stoje, pri katerem se obrneš stran od njega, se s stegni in zadnjico nasloniš tesno nanj, on pa vate vstopi odzadaj.

Ne le, da bosta na tak način dosegla globjo penetracijo, ampak bo imel tudi proste roke, da z njimi počne druge stvari (beri: se posveti ostalim delom tvojega telesa).

Po predlogi Mie Elliott

Preberi še: "Padla sem v ekstazo in kričala od naslade" (izpoved o tem, kakšen je seks z devičnikom)

Priporočamo tudi: Top SEKS položaji za vaju glede na to, koliko ČASA sta skupaj (s fotkami!)