"Padla sem v ekstazo in kričala od užitka" (kakšen je zares spolni odnos z devičnikom)

Zgodba o tem, kako je Sofija odkrila skrivnost o njenem starejšem prijatelju in po tem doživela svojo najboljšo noč v življenju.

"Padla sem v ekstazo in kričala od užitka" (kakšen je zares spolni odnos z devičnikom) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 7. 2022

Klemen je bil moj najboljši prijatelj celo srednjo šolo. Skupaj sva počela vse. Obiskovala sva hišne zabave enkrat tukaj, drugič tam. Pred študijem pa sva skupaj obiskala Tajsko. A nikoli se nisva zapletla v kaj romantičnega, bila sva le prijatelja. Ne gre za to, da Klemen ne bi bil privlačen – imel je svetle lase in čudovite modre oči, le ni bil moj tip.

Nek večer (preden sva odšla vsak v svoje mesto na študij), sem ga srečala v našem lokalnem baru. Končala sva za vogalom. Le midva. Obujala sva spomine in si delila zgodbe iz preteklosti. Spoznala sem, kako zelo mi je v resnici pri srcu.

Ko smo se s prijatelji tisti večer odpravljali domov, mi je Klemen predlagal, naj grem z njim. Poudariti je potrebno, da sem kar nekaj noči v srednji šoli preživela pri njem. Da ne bo pomote, bila sva le prijatelja! In ko je predlagal, da prespim pri njem tudi tokrat v spomin na stare čase, nisem pričakovala nič drugega kot to - spanje.

A če sedaj pogledam nazaj, se je lahko kemija med nama čutila cel tisti večer

In ko se je v veži sklonil k meni in me poljubil, je bil občutek tako dober! On je bil preveč dober v poljubljanju, da bi ga ustavila.

Odpravila sva se po stopnicah navzgor proti njegovi sobi, šepetaje, da ne bi zbudila njegovih staršev. Ko so se vrata sobe zaprla sva hihitaje začela trgati oblačila eden z drugega. In ko sem želela sleči njegove spodnjice, se je zdrznil …

"Sofija, nekaj ti moram povedati … Nikoli še nisem," je dejal. Nikoli prej ga nisem videla tako nervoznega. Bila sem šokirana. V srednji šoli so ga vedno obkrožala številna dekleta, a tukaj in zdaj mi je povedal, da ni še nikoli … z nobeno …

Rekel je, da enostavno ni še srečal dekleta, do katerega bi čutil dovolj močno povezavo, da bi se z njim spustil v kaj resnejšega.

Toda njegovo razodetje me je močno vzburilo ...

Imela sem priložnost, da mu pokažem, na katere gumbe mora pritisniti.

"Pokazala ti bom, kaj moraš narediti," sem mu rekla in vodila njegovo glavo med moje noge. Hitro je našel moj ščegetavček. Obvladal je in jaz sem občutila čisti užitek. Nato sem pustila, da uživa on. Vzela sem mu ga v usta. Videla sem, kako mu je prijetno. Znašla sva se v položaju 69. Dražil me je, me poljubljal okoli presredka in me igrivo lizal. Ko sem mu namignila, da mi bo prišlo, je vame porinil prst. Padla sem v ekstazo in kričala od naslade.

Z na novo odkrito samozavestjo me je vrgel nazaj na posteljo in globoko zdrsnil vame. Počasi mi je zagotovil popoln užitek v drugo. Neverjetno je bilo. Še zadnjič mi je prišlo in nato sva zaspala. Zjutraj se je zbudil in mi pripravil zajtrk. Prav nič nama ni bilo neprijetno. Nasprotno.

Kmalu zatem se je Klemen preselil čez lužo, zato se od takrat ni zgodilo nič. Kakorkoli že, pogosto mi reče, da ve, da sem jaz dekle, s katero se bo nekega dne poročil. Bomo videli …

Po tem članku prevedla in priredila Ana Murn

Preberi še: Česa si ženske neskončno želimo od moških (in česa res ne)?

Priporočamo tudi: 3 ubijalci harmonije v zvezi (+ zabavni načini zbliževanja)