Strokovnjaki razkrivajo: S TAKŠNIM moškim ženske doživijo najmočnejši orgazem

To je lastnost, ki jo imajo moški, ki jim žensko vedno uspe pripeljati do vrtoglavega vrhunca.

Strokovnjaki razkrivajo: S TAKŠNIM moškim ženske doživijo najmočnejši orgazem (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo splet) Profimedia, Obdelava: Cosmo splet
7. 4. 2021

Čeprav so moški prepričani, da je ženski orgazem še vedno velik misterij, pa očitno le obstaja en tip moškega, ki mu nekako zmeraj uspe.

Preveri, če v to skupino spada tudi tvoj dragi. 👇

Le kdo ne uživa v dobrih šalah? V družbi osebe, ob kateri se nasmejiš do solz? Marsikdo v razmerju bi se strinjal, da je ena najboljših partnerjevih lastnosti prav smisel za humor.

Pravzaprav je raziskava iz leta 2016 ugotovila, da z ljudmi, ki so kreativni, čustveni, topli in duhoviti, najpogosteje doživimo najboljše orgazme.

V raziskavi so sodelovale 103 samske ženske v starosti od 20 do 69 let. Ženske v resnih zvezah naj bi namreč, po mnenju raziskovalcev, morda čutile obvezo, da svojemu partnerju dajo nekoliko višjo "oceno", kakršna je v resnici.

Bistvo raziskave je bilo odkriti, katere lastnosti moškega so povezane z dobrim orgazmom. Privlačnost je (kakopak) bila pomemben dejavnik, a vendar se po poročanju raziskovalcev ta ni nanašala le na dober izgled.

Moški po svetu 'namakajo' svoja jajčka v SOJINO OMAKO (ne boš verjela, KAJ je razlog!)

Tisti, ki se radi šalijo, so čustveni in kreativni ter s katerimi so pogovori zabavni, so se izkazali za najboljše ljubimce. Kot trdijo raziskovalci, se takšni moški tudi več trudijo med rjuhami in niso sebični.

Poleg tega so ženske imele izredno dobre izkušnje še s tistimi, ki so zvesti in bolj dišijo.

Gif: Giphy.com

Preberi še: "Star sem 22 let in sem nedolžen" (osebna izpoved našega bralca)

Priporočamo tudi: O čem moški zares razmišljajo med seksom?