'Star sem 30 in v postelji ne zdržim več kot 1 minuto - na pomoč!'

"Tudi takrat, ko masturbiram, je konec v manj kot petih minutah."

'Star sem 30 in v postelji ne zdržim več kot 1 minuto - na pomoč!' (foto: Profimedia) Profimedia
31. 3. 2021

"S svojo punco sem končno prvič seksal pri svojih 28-ih. Izguba nedolžnosti mi je vzela manj kot 60 sekund!

Preden sva postala intimna, sva hodila tri mesece. A zaradi vsega tega vznemirjenja se nisem mogel nadzorovati. Moja punca me je resnično podpirala, ampak bilo me je preprosto preveč sram, da bi poskusil še enkrat.

Po dveh mesecih, potem ko sva se le redkokdaj dotaknila drug drugega, sva šla vsak svojo pot. Zdaj jih imam 30 in imam novo punco, ampak je vse spet isto. Tudi takrat, ko masturbiram, je konec v manj kot petih minutah. Ne vem, kaj naj naredim, ker sem v dobri zvezi, ampak se bojim, da bo razpadla zaradi slabega seksa," se je po pomoč na spletu obrnil neki moški.

Naše bralke s Cosmo foruma svetujejo:

1. "Moj lubi se ful potrudi zame, pa zdrži, dokler jaz hočem ... Pravi, da je ključ v tem, da dolgo zdrži, v menjavanju položajev in občasni pavzi zanj (ko se posveti samo meni). Vzdržljivost pa se pridobiva s časom, če sta s tipčkom šele na začetku zveze in od prej nimata veliko izkušenj, pol je verjetnost krajšega seksa večja. Vse pride z vajo, tudi maratonski seks (če si tega želiš)."

2. "Ja, tukaj je samo poanta v tem, da mora sam sebe strenirat ... Čim dlje zdrži, bolje je oz. da se vsaj malo meni prilagodi ... Včasih mu hitro pride, včasih pa ne ... Najbolj je odvisno od poz, pa tako naprej ..."

3. "Odvisno je tudi (predvsem) od tega, koliko je ženska ozka oz. široka ter tudi mokra ... Če je ozka in ne preveč mokra, je velika verjetnost, da [mu] bo prišlo, ko ga bo dvakrat namočil. /.../ Je pa res – izkušnje, ujemanje s partnerjem je zelo pomembno."

Kaj lahko naredita, da bo seks trajal DLJE? Našli smo REŠITEV (pravzaprav kar 9 njih!)

Preberi še: "Minilo je leto in TAKO mi je koronavirus spremenil spolno življenje" (iskren zapis moškega)

Priporočamo tudi: Ideja za 'lockdown': 'Obiskala sem tečaj samozadovoljevanja, in TAKO je izgledalo'