'Obiskala sem tečaj samozadovoljevanja, in TAKO je izgledalo'

Seks za samske bo v prihodnjih dneh znova omejen na splet, in če iščeš idejo, kako potešiti svojo potrebo, je tole morda zate. (*samo povemo*)

'Obiskala sem tečaj samozadovoljevanja, in TAKO je izgledalo' (foto: Profimedia) Profimedia
5. 4. 2022

Oh, ja. Obdobje Tinder zmenkarij se v naslednjih 14 dneh vrača v polnem obsegu, in če si morda naveličana njegovih trikov, je naša bralka Tina poskusila nekaj, kar te bo morda zanimalo.

Si že slišala za virtualni tečaj samozadovoljevanja? TAKO izgleda, če se prijaviš!

Za 35-letno bralko Tino je združevanja seksa in tehnologije v pretekli karanteni pomenilo prijavljanje na delavnice za samozadovoljevanje.

"Orgazma nisem doživela do 31. leta in še danes se mi zgodi redko," pove. "Hotela sem boljši odnos z lastnim telesom. In prvič sem bila mentalno pripravljena za takšen podvig."

Izvedela je za šesttedenski tečaj samozadovoljevanja in se prijavila. Predavanja so se začela z dihalnimi vajami, sledil je 'praktični del' za tisti teden. "Šlo je seveda za dotikanje določenih delov telesa, tudi genitalij," razloži.

Seks(i) telesna govorica: Teh 7 znakov kaže, da je med rjuhami prava 'zverina'

"Potem smo ugasnili kamere in mikrofone in ob meditativni glasbi naučeno preizkusili na sebi. Na koncu smo se vrnili v konferenčni klic in poročali o rezultatih."

Da to lahko narediš v zasebnosti domače spalnice, medtem ko imaš na voljo vse potrebne usmeritve, je možno le ob prehodu na virtualno. Kot je povedala, ji je takšen tečaj pomagal, da pridobi samozavest in potrpljenje sama s sabo. 

Tukaj si lahko pogledaš enega od takšnih spletnih tečajev.

Bralka sprašuje: Kako seksajo lezbijke? TO je odgovor (+ VSE, kar si se kdajkoli spraševala)

Fotografije: Profimedia