Seks(i) telesna govorica: Teh 7 znakov kaže, da je med rjuhami prava 'zverina'

Bodi pozorna še posebej na št. 3!! 😉

Seks(i) telesna govorica: Teh 7 znakov kaže, da je med rjuhami prava 'zverina' (foto: Profimedia) Profimedia
26. 3. 2022

Prvi zmenki so odlična priložnost, da spoznaš nekoga novega, ugotoviš, ali ga želiš ponovno videti in morda celo spoznaš ljubezen svojega življenja. A vendar so lahko tudi priložnost, da analiziraš, kakšen bo tvoj moški, ko ugasnejo luči.

Da je med rjuhami prava zverina, ugotoviš takole:

1. Kako govori?

Pogovor z moškim ne odkriva le ravni kompatibilnosti ali nekih ključnih osebnostnih lastnosti, ampak tudi to, kaj ima rad pri seksu. V kolikor je njegov govor monoton, izraz na obrazu pa se mu zamenja le na vsako uro, pomeni, da bo tudi v postelji precej dolgočasen.

Oseba, ki ima poleg pogovora veliko za povedati tudi s pomočjo svojih rok, pa je polna življenja in strasti. Če je takšen izven postelje, si lahko le predstavljaš, kakšen šele mora biti med rjuhami!

2. Kje sedi?

Še en pokazatelj, kakšen je v seksu, je mesto, ki ga je izbral za sedenje. V kolikor se usede nasproti tebe – tako, da te gleda ves čas, ne pa ljudi, ki hodijo mimo – je to odličen znak.

Razlog je precej jasen – če se želi med večerjo posvetiti izključno tebi, potem si lahko gotova, da bo tudi med seksom osredotočen nate in tvoje zadovoljstvo.

Strokovnjaki razkrivajo: To je ODLOČILNO pri tem, ali bo seks dober ali slab (si vedela?!)

3. Kaj naroči za večerjo?

Ja, prav si prebrala. Moški, ki svoj pustolovski duh pokaže celo pri izbiri hrane, bo tako razpoložen tudi med rjuhami. Začinjena in eksotična hrana je eden najenostavnejših načinov, da odkriješ, ali bo začinil tudi dogajanje v spalnici.

V kolikor ni nagnjen k eksperimentiranju s hrano, je velika verjetnost, da ga ne bo pretirano zanimalo niti preizkušanje raznih položajev iz Kamasutre za zaprtimi vrati.

4. Kako oziroma koliko jé?

Pravijo, da ljubezen gre skozi želodec, ampak dejstvo je, da je njegov želodec hkrati tudi najboljši način, da ugotoviš, kakšen bo med rjuhami.

Dober apetit namreč običajno pomeni, da ima tudi energičen libido.

Je pomanjkanje 'veščin' med rjuhami opravičljiv razlog za KONEC (ali: kaj narediti, če ne zna seksat)?

5. Je nežen in ima rad dotike?

Moški, ki se počuti prijetno, ko se te dotika, se bo verjetno tako počutil tudi v spalnici. Fizična distanca namreč običajno pomeni tudi čustveno in seksualno distanco.

Bolj ko mu je prijetno kazati svojo naklonjenost, bolj bo nežen med seksom. Le spremljaj, ali se te dotika z roko, če stoji ali sedi blizu ljudi, če objema prijatelje med pozdravljanjem in vse ostale majhne pokazatelje, ki kažejo na to, da ga izkazovanje nežnosti in naklonjenosti osrečuje.

6. Na kak način drži tvojo roko?

Način, na katerega drži tvojo roko, ti lahko pomaga odkriti, kako se boš počutila po burni noči z njim. Če se vajini prsti prepletajo, to pomeni, da je izjemno erotičen: rad se te dotika po celotni roki, kar kaže njegovo željo po fizični in čustveni povezanosti s teboj. Zveni odlično, kajne?

Kaj pa pomeni, če je to držanje manj vznemirljivo? Navadno držanje rok (dlan ob dlan) laže njegovo naklonjenost in sprejemanje, a vendar to pomeni tudi manjšo verjetnost, da te bo presenetil v seksu.

Če med poljubljanjem počne TO, te ima iskreno rad

7. Kakšen stil poljubljanja ima?

Poljub razkriva ogromno! Le ti lahko presodiš, ali je opravil test z odliko – če ti ob njegovem poljubu klecnejo kolena, boš najverjetneje navdušena nad njegovimi seksualnimi veščinami. V kolikor pa med poljubom začutiš nek ogaben občutek, potem si lahko prepričana, da te ne bo ravno navdušil niti takrat, ko bo šlo "za res".

No, obstajajo tudi druge malenkosti, na katere je dobro biti pozoren: v kolikor ti med poljubljanjem z dlanmi objema obraz, pomeni, da je romantičen in zelo verjetno strasten ljubimec. Ni slabo niti, če ga malo zanese ali pa ob tem zavzdihne – nihče si namreč ne želi med seksom gledati brezizraznega obraza.

Vir: Cosmopolitan.hr

Preberi še: VROČE: Si ti bolj potrebna kot on? (Hitro beri to!)

Priporočamo tudi: "Čeprav mi je trikrat lagal o koncu afere, mu dajem še eno priložnost - TO je razlog" (izpoved ženske)