"Prvič sva se spoznala v striptiz klubu in zdaj, 30 let kasneje, ..." (resnična zgodba)

"In nekoč, kdo ve, jim bova morda celo povedala, kako sva se spoznala."

"Prvič sva se spoznala v striptiz klubu in zdaj, 30 let kasneje, ..." (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
14. 5. 2020

Delala sem kot dnevna "plesalka" v enem zelo imenitnem klubu za moške. Dekleta, ki smo plesala podnevi, smo bila drugačna od tistih nočnih; nismo bile tam zato, da bi zabavale pijane moške, motoriste ali čudaške, zamišljene perverznjake.

Smo bile tisti tip dekleta, ki bi si ga vsakdo želel – urejene, polne duha, a hkrati lepo vzgojene. Tekom dneva so v klub prihajali različni tipi moških. Lokalci, lobisti, politiki, odvetniki, primestniki in poslovneži, ki so obiske v striptiz klubu prisovali svojim službenim stroškom.

Nekega petka je tako prišla skupina približno 20 moških in nas nekaj deklet prosila, da nastopimo na fantovščini tisti zvečer.

Tipi so bili naravnost čudoviti, popolni gentlemeni in zelo zabavni. Vedela sem, da bom z njimi varna in da lahko svoje delo opravim dostojanstveno ter se od mene ne bo pričakovalo nič več, kot da se pojavim in odplešem svojo vlogo.

Eden izmed moških s fantovščine se je izkazal za zelo šarmantnega in tisto večer sva se precej dobro spoznala. Vprašala sem ga, če je poročen, in povedal mi je, da že drugič. Rekel je, da ni prepričan, če je bil drugi zakon dobra ideja, a da mu je žena dala ultimat.

Upal je, da bodo s poroko njune težave izginile, ampak štiri leta kasneje se to še zmeraj ni zgodilo, in zdaj sta bila sredi ločitve.

V trenutku sem se zatreskala vanj.

Vsakič, ko je prišel v klub, sem skušala najti izgovor, da bi preživela nekaj časa z njim, on pa se je pretvarjal, kot da me ne opazi. Bilo mi je noro smešno, kako je lahko tako neveden in s kolegicami smo za njegovim hrbtom snovale načrt, kako bi lahko na samem preživela nekaj časa z njim.

Nato pa mi je vendarle uspelo, da sem ga uspešno "ujela" v stranišče za stranke tik po polnoči, ko sta glasba in mesečina že opravili svoje delo.

In ostalo, kakor pravijo, je zgodovina.

V klubu sem v času najine zveze ostala še eno leto, preden sem dokončno zaključila s tem poklicem. Njegovi prijatelji, ki so še zmeraj bili redne stranke, so bili do me izjemno prijetni in šarmantni; konec koncev sem bila njihova najljubša striptizeta! (Poleg tega pa moj bodoči mož ni bil tip, s katerim bi se želel spustiti v barski pretep, zato mi nikoli niso izrekli ene neprijazne ali grde besede).

Do oltarja sva se sprehodila dostojanstveno, z dobrimi željami in ponosno lahko povem, da sem zdaj njegova žena že 30 let, skupaj pa imava 5 čudovitih otrok.

In nekoč, kdo ve, jim bova morda celo povedala, kako sva se spoznala.

Po zapisu Alex Alexander

Preberi še: Popolna ljubezen ne obstaja, obstaja pa ljubezen, ki je RESNIČNA (tako jo prepoznaš)

Priporočamo tudi: Če ti tvoj moški počne TE STVARI, potem ČIMPREJ odidi stran (znak za alarm! 🚨)