"Imela sem trojčka s svojim fantom ... in njegovo bivšo" (resnična zgodba)

29. 2. 2024
"Imela sem trojčka s svojim fantom ... in njegovo bivšo" (resnična zgodba) (foto: Profimedia)
Profimedia

Ta ženska je seksala hkrati s svojim fantom in njegovo bivšo – ne boš verjela, kako se je vse skupaj končalo!

Ko me je fant lani vprašal, katero stvar bi si želela narediti, preden umrem, sem brez oklevanja rekla, da bi želela preizkusiti seks z drugo žensko. V tistem trenutku se mi še sanjalo ni, da bo zgolj tri mesece pozneje moj fant stal v kotu sobe in me gledal, kako oralno zadovoljujem drugo žensko, preden se nama bo nekaj minut pozneje tudi sam pridružil.

Skupaj sva leto dni in od prvega dne je bilo najino seksualno življenje precej vznemirljivo, tako v spalnici kot avtu, na terasi, v morju ... pravzaprav kjerkoli, kjer sva se v danem trenutku znašla. No, čeprav sva bila v razmerju, nisva nikoli določila, da je najina zveza ekskluzivna. In to je pomenilo, da sem se jaz občasno, ko njega bi bilo ob meni, znašla v objemu druge ženske; včasih bi se samo poljubljali, kdaj pa sem pristala tudi z glavo pod njenim krilom, kot se je enkrat zgodilo na stranišču nekega kluba.

Ne spreglej:

Od prvega dne najinega razmerja sva se odločila biti popolnoma iskrena, zato mu tudi teh izletov nisem prekrivala. Njegova reakcija je bila, da mu je to okej, a vendar ga je zanimalo, ali sem biseksualka. Povedala sem mu, da še sama nisem prepričana, ampak da verjetno sem. Ko je ugotovil, da se nisem šalila glede tega, da želim preizkusiti seks z drugo žensko, me je vprašal, ali sem za seks v troje.

In to je, moram priznati, bilo vedno na mojem seznamu seksualnih želja. Tudi on ga še nikoli ni doživel, ampak je priznal, da bi to želel narediti, ter dodal, da pozna žensko, ki bi bila zainteresirana, in da je glede na to, kakšen tip ženske je meni všeč, ona prava.

Povedal mi je, da gre za njegovo bivšo, ki je prav tako biseksualka in si je od vedno želela preizkusiti seks v troje. Zato mi je predlagal, da ji pošlje moje slike in jo vpraša, ali je zainteresirana. Strinjala sem se. Takoj sva se povezali na družabnih omrežjih in mu priznali, da druga drugo privlačiva.

V naslednjih tednih smo si ustvarili skupino na Snapchatu ter si pošiljali seksi sporočila in posnetke. Takrat o njej še nisem vedela veliko, in ko je rekel, da je bivša, sem mislila, da gre za osebo, s katero je enkrat seksal in ostal v prijateljskih odnosih. A izkazalo se je, da sta bila skupaj eno leto, razšla pa sta se, ko je ona spoznala, da jo privlačijo tudi ženske. Zato je želela raziskati tudi to stran svoje seksualnosti, in to brez fanta ali katere druge osebe, ki bi jo pri tem ovirala. Bil je razumevajoč in ostala sta v prijateljskih odnosih, a vendar sta tudi po koncu zveze občasno seksala.

Ko sem vse to izvedela, sem spoznala, da bom v primeru realizacije te želje prekršila vse nasvete o seksu v troje, ki sem jih kadarkoli slišala. To so: 1. ne seksaj z osebo, ki jo poznaš; 2. po tem, ko to narediš, obvezno prekini vse stike s to osebo; 3. razmisli o tem, da za seks v troje nekomu plačaš, saj boš tako imela opravka s profesionalcem in ne bo prostora za nelagodje ... A vendar ti nasveti niso bili edino, kar me je obremenjevalo. Soočala sem se tudi z lastnimi mislimi. Spraševala sem se na primer, kaj če to uniči najino razmerje ravno zdaj, ko je to postalo bolj resno. Kaj če ga ona bolj privlači kot jaz. Kaj če postanem ljubosumna v takšni meri, da se tega občutka več nikoli ne bom mogla znebiti ...

No, radovednost in želja, da to naredim, sta vendarle bili nekaj, česar si nikakor nisem mogla izbiti iz glave. Preveč sta me privlačili, tako sama ideja kot ona. Nekje dva meseca po rojstvu te ideje smo se prvič vsi trije srečali v živo, najprej na kavi, nato pa smo šli skupaj na sprehod s psi. To je bila moja prva priložnost, da v živo preučim to žensko, ki je tako pritegnila moje zanimanje, a hkrati tudi interakcijo med njo in mojim fantom – skupaj z njunimi internimi šalami, ki so preživele toliko let, čeprav njuna zveza ni.

Priporočamo ti še:

Bilo mi je jasno, da jima je še zmeraj mar, ampak nisem občutila niti kančka ljubosumja. Prav nasprotno, ona je bila oseba, ki mi je dajala vtis, da ji lahko zaupam, in imela sem občutek, da bi ji lahko brez težav rekla, da tega vendarle ne morem narediti. Četudi bi oblačila že bila razmetana po tleh in bi se vse skupaj že premikalo naprej.

Dogovorili sva se, da bo en dan prišla do mene, da se sami bolje spoznava, nekaj ur pozneje pa se nama lahko pridruži tudi on. Bilo je jasno, da bo to dan, ko se bo TISTO resnično zgodilo. V dnevih pred velikim dogodkom sva si z njo pogosto pošiljali seksi sporočila, fotografije v spodnjem perilu ter posnetke seksa v troje iz porno filmov in položajev, ki sva jih želeli preizkusiti.

Tu in tam sem primerjala svoje telo z njenim in se spraševala, ali bi bilo mojemu fantu bolj všeč, da sem tako vitka kot ona. No, najpogosteje pa sem se izgubila v lastnem sanjarjenju o njej. Ko je končno napočil dan D, sva nekaj ur sedeli na kavču in se samo pogovarjali o vsem. Čeprav je bilo na prvi pogled videti kot pogovor dveh starih prijateljic, si v resnici nikakor nisem mogla izbiti iz glave njenega rdečega spodnjega perila, za katero sem vedela, da ga nosi pod obleko.

Točno sem vedela, kakšno je, saj sem ga jaz izbrala. Ves čas sem se spraševala, ali je v živo videti še bolje kot v moji domišljiji. Ko se je moj fant vrnil domov, smo se preselili v spalnico in odprli steklenico vina. Po nekaj kozarcih in flirtanju so se njene ustnice nenadoma znašle na mojih, njegove pa na zadnjem delu mojega vratu. Kar naenkrat je odšel po kondom, zatem pa se ustavil na pragu sobe in opazoval svojo bivšo in zdajšnjo punco, kako uživata ena v drugi. Grickala je moje bradavičke, jaz pa sem s prsti spoznavala njeno vagino, medtem ko sem razmišljala, kako je seznam mojih želja hitro postajal krajši.

Nekaj trenutkov pozneje se je moja glava znašla med njenimi nogami, moj fant pa je vame penetriral od zadaj. Že kmalu zatem smo preizkusili vse položaje, ki so nam med večtedensko predigro delovali privlačno. Najprej sem jaz doživela orgazem, nato on, zatem pa sva vso pozornost preusmerila na njo. Ko mi je rekla, da najverjetneje ne bo doživela orgazma, ne glede na to, kako vzburjena je (in on je to potrdil), sta se oba potrudila in dodatno zadovoljila mene.

Oba namreč bolj kot v lastnem zadovoljstvu uživata v tem, da zadovoljujeta drugo osebo. Zaradi tega sem pomislila, da je verjetno prav to bil razlog, da njuna seksualna dinamika ni najbolje delovala.

Najprej me je ona zadovoljila s prsti, nato pa še on z jezikom. Kmalu sem doživela tudi drugi orgazem. Medtem ko smo ležali na postelji, mi je bilo jasno, da on niti sam ne ve, kateri od naju bi posvetil pozornost. Čeprav je rekla, da mora kmalu oditi, je vseeno obležala na postelji, jaz pa sem se crkljala z obema, saj sem ležala na sredini. V teh nekaj urah sta onadva ves čas govorila iste stvari ob istem času ter se pri tem šalila, kako so njuni možgani po tolikem času še zmeraj usklajeni, nato pa je on začel govoriti o tem, kako sva se spoznala midva.

Na njenem obrazu sem opazila kanček nelagodnosti, zato sem jo čvrsto prijela za roko. Vsem nam je bilo rahlo neprijetno in pravzaprav nismo vedeli, kako dalje. V enem trenutku je vstala ter rekla, da res mora iti, naju poljubila na lica in odšla. Ko je prispela domov, nama je poslala sporočilo, midva pa sva se ji zahvalila za vse in ji rekla, da ceniva to, kar je naredila za naju, in da sva zelo uživala.

S fantom sva še zmeraj v srečni, stabilni in monogamni zvezi. Onadva več ne spita skupaj, a vendar se občasno dobita na kavi. Tudi midve si občasno še dopisujeva, ko se ona na primer pripravlja na zmenek ali pa si obe zaželiva malo sekstanja. Rezultat vsega, kar se je zgodilo, je v bistvu to, da sem zdaj sama s seboj bolj zadovoljna, prav tako pa tudi z razmerjem. In s fantom se lahko odkrito pogovarjava o nekih drugih seksperimentih, ki bi si jih želela doživeti. Čeprav sem prekršila vsa pravila, je bila odločitev, da to storimo, v resnici najboljša v mojem življenju.

Vir: Cosmopolitan.hr

Morda te zanima še: Moški - prosimo vas, da tega med seksom NE počnete več (resnične izjave žensk)

Preberi tudi: Kaj pomeni, če sanjaš osebo, ki je pokojna? Dejanski pomen te bo morda čisto pretresel

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ