"Spolnosti doma skoraj ni, on pa si izmenjuje vroča sporočila z drugimi in trdi, da ..." (klic na pomoč Slovenke)

20. 5. 2023
"Spolnosti doma skoraj ni, on pa si izmenjuje vroča sporočila z drugimi in trdi, da ..." (klic na pomoč Slovenke) (foto: Profimedia)
Profimedia

"Predvsem me tu zanima mnenje moških", pravi dekle, ki jo je to početje izjemno prizadelo.

"Stvar je taka, da sem partnerja že drugič dobila pri tem dejanju. Seksa doma skoraj ni, si pa neprestano dopisuje z drugimi.

Njegov pogled na situacijo je takšen, da moraš v življenju delati tisto, kar te veseli in da 'če bi ga imela rada, bi mu to dovolila, ampak jaz sem sebična'.

On bi meni to dovolil. Predvsem me tu zanima mnenje moških. No, mene je njegovo dejanje, kot že prvič, prizadelo. Nikoli mu sama nisem tega naredila.

Naj povem o sebi še to informacijo, da večino hišnih opravil doma postorim sama, tudi kuham, imam izobrazbo in solidno službo, od njega sem mlajša 7 let (pod 30), sem postavna.

Tako, da za moje pojme ni naletel na tako slabo punco, da bi moral drugje iskati, 😕" na forumu portala med.over.net piše Slovenka in sprašuje ostale uporabnike: Ali odobravate, da se eden od partnerjev v zvezi dopisuje z drugimi, izmenjuje erotično vsebino?"

Tukaj sta dva odgovora, ki ju je dobila:

1.

"Prav je tisto, kar ustreza obema. Vsem, če jih je več. Se pravi, je na vama dvema, da najdeta kompromis ali konsenz, kako se lotiti stvari, kjer se vajini mnenji razhajata. Če vsak od vaju vleče v svojo smer ... bo seveda vse skupaj razpadlo. Če eden uveljavlja svoje, drugi se mu podreja ... bo sicer trajalo dlje, a tudi šlo v maloro.

Če ne zmoreta najti rešitve, si poiščita ustreznega terapevta. V primeru, da partner zavrača terapijo, se brani na vse možne načine, pomeni, da se (podzavestno) zaveda svoje manipulacije in lastnih koristi, ki jih ne želi izgubiti. Zbežite dokler še lahko. Ko pridejo otroci, skupna nepremičnina, ... bo vse samo še 1000x težje."

Se 'kurita' prek pisanja sporočil?
Potem moraš vedeti TO

2.

"Oprosti, ne morem se vzdržati nesramnega komentarja ... Ti mu kuhaš, pucaš, nosiš polovico plače, se 7 let starejšemu tipu nastavljaš, si pod 75 let (pri 30 nisi odslužena kur*a) in si pustiš, da ti ob pošiljanju erotičnih vsebin drugim ženskam govori: 'Njegov pogled na situacijo je takšen, da moraš v življenju delati tisto kar te veseli in da če bi ga imela rada, bi mu to dovolila, ampak jaz sem sebična.'

Smem vprašati, zakaj meniš, da TI nimaš pravice imeti partnerskega odnosa, kjer si smatrana za živo bitje, in zakaj si dolžna izkazovati hvaležnost za grdo ravnanje?

Dajmo si biti na jasnem, da ni vprašal, ali bi vidva skupaj gledala pornič, ali pa imel 'umazano' revijo doma. Pa če se sexta v slovenščini, ni samo virtualno – potem boš pa ostala še neplodna ali okužena s HIV pred 30, zato, da se bo ta tvoja proučena blodnja 'pri 30 si odslužena kur*a, ki je nihče ne bo več hotel' uresničila.

Zberi toliko samoohranitvenega nagona in pojdi stran, preden zanosiš in nemočne otroke podvržeš takšnemu nasilju.

Tole je mantra zelo hude psihološke zlorabe!!! Za hec naredi mentalno vajo, kaj bi svetovala prijateljici ali nekomu, za kogar ti je pristno mar."

Kaj bi pa obupani ženski svetovala ti?

"Fuj! Razšla sva se, ker je bil odvisen od TAKŠNIH porničev" (resnična zgodba)

Fotografija: Profimedia