"Fuj! Razšla sva se, ker je bil odvisen od TAKŠNIH porničev" (resnična zgodba)

"Prvič v življenju sem si želela, da bi bila deset let starejša."

"Fuj! Razšla sva se, ker je bil odvisen od TAKŠNIH porničev" (resnična zgodba) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo splet) Profimedia, Obdelava: Cosmo splet
22. 4. 2021

Takrat sem bila 15 let mlajša in pravkar sem končala faks. Želela sem si doživeti poštudijsko življenje in pohajkovati okoli. A vendar to v mojem (nevarnem) okolju ni bilo ravno možno, če nisi poleg sebe imel zanesljivega moškega.

In na mojo veliko srečo je njegov prihod sovpadal z mojimi podivjanimi hormoni. Bil je inteligenten in dobro je vedel, kako osvojiti žensko. Niti malo ni bil privlačen. Bil je plešast, ampak skozi intervjuje z najboljšimi univerzami se je naučil, kako drugim spodnesti tla pod nogami z očarljivostjo.

Moja močna točka je bilo pisanje, a pred ljudmi sem bila strahopetnica. Če sem želela nekaj iskreno povedati, sem to morala zapeti ali napisati. Ob njem sem se naučila, da se je včasih nujno pretvarjati.

Bil je zvezda vsake zabave in ženske so se ena za drugo slinile po njem. Bil je kot kameleon, prilagodil se je vsakemu okolju.

Ko je bil pri nas doma, je bil ves domač in odgovoren. V javnosti pa je bil popolnoma drugačen. Bila sem nezrela in ljubosumna ter sem želela biti z moškim, ki si ga želijo vse druge ženske. Želela sem ga samo zase in morda je bilo prav to tisto, zaradi česar mi je uspelo ... ali pa tudi ne.

Kmalu zatem, ko sva se spoznala, je moj oče doživel strašno nesrečo. Potreboval je dve leti, da si je opomogel. Navid* je ostal z nami ves ta čas in mojemu očetu nudil še kako potrebno moško družbo, medtem ko je nebogljen ležal v postelji, hkrati pa je tudi v moje življenje vnesel iskrico.

Njuna močna vez je dala zagon tudi najinemu razmerju. Še preden sem se dobro zavedala, so naju bližnji družinski člani začeli povezovati v par in se pogovarjati o najinem poročnem datumu.V naši konservativni družbi je veljalo, da če ženska preživlja več časa z moškim, kot je potrebno (in ta ni njen brat), je čas za poroko.

Navid je bil Kazanova. Ženske so ga ves čas klicale. Ena izmed njih je bila njegova bivša, osem let starejša. Zdaj je iskala njegov neprecenljiv nasvet, kako naj svoje seksualno življenje naredi bolj zanimivo.

Sama sem večino svojega življenja preživela v dekliški šoli, preostanek prostega časa pa v samoti, kjer sem pisala besedila ali glasbo, zato nisem imela nobenih moških prijateljev. Iz tega razloga tudi nisem imela izkušenj, kako se normalno pogovarjati z nasprotnim spolom.

Posledično sem se naučila sprejeti njegov osvajalski odnos in se tolažila s tem, da sem vendarle jaz njegova največja ljubezen. Ob njegovih komplimentih, gestah in omamnih dišavah – nekatere izmed njih še zmeraj hranim v svoji omari – sem se počutila posebno.

S službenimi potovanji je prepotoval ves svet. Vsakič, ko je odpotoval, je imel ugasnjen mobitel ali pa ga ni bilo možno dobiti.

Ne glede na to, ali je šlo za sestrično, prijateljico, prijateljičino prijateljico, je bil zmeraj v družbi starejše ženske. Mislila sem, da je to zato, ker je bil za svoja leta precej zrel.

En vikend pa sem našla sporočilo njegove bivše. Ja, tiste, ki ga je ves čas klicala za seks nasvete. "Hvala za rože, bilo je čudovito. To me bo držalo po konci do naslednjič."

Kaj neki je mislila z "držalo po konci do naslednjič"? Izbuljila sem oči in obnemela. Vedela sem, da se nekaj dogaja, a vendar se s tem nisem znala soočiti. Še nikoli prej nisem bila z moškim in njegovo hinavsko obnašanje me je šokiralo.

Ko sem ga s tem soočila, mi je priznal, da se je z njo dobil na večerji. Na kolenih in s solzami v očeh me je prosil, naj mu oprostim. Ponovno sem bila v sedmih nebesih.

Naslednji teden je z navdušenjem oznanil, da je dobil odlično poslovno priložnost od podjetja v Dubaju. Niti malo ni bil žalosten, da me zapušča. Pravzaprav je od mene pričakoval, da razumem, da sta mu kariera in ambicije na prvem mestu.

"Ostala bova v stikih," se je nasmehnil. Obljubil mi je, da bo prišel na moj nastop, kamorkoli bom šla. Tisti čas sem nastopala v operah po vsem svetu. Odločila sva se, da se poročiva, ko bo za to pravi čas.

Že kmalu ga ni bilo več. Vsakič, ko sem z navdušenjem prihitela domov iz službe, da bi se slišala po video klicu, sem izvedela, da se mu nekam mudi z njegovo starejšo sestrično. Pogosto sem ga čakala pred računalnikom, včasih celo zadremala do jutra, a njega ni bilo nazaj.

Nato pa me je iznenada presenetil z obiskom.

Namen je imel ostati dva tedna pri nas. Vsi v moji družini so bili presrečni. Moja starša sta poklicala njegovo mamo na obisk, da bi me predstavila.

Želeli so kovati železo, dokler je še vroče, in skleniti 'kupčijo', preden bi kateri od naju našel koga drugega oziroma bi ljudje spregovorili. Da sva si všeč in sva že imela priložnost raziskati drug drugega, je bilo znano dejstvo, ki pa je moralo ostati utišano.

V tistih 15-ih dneh je Navid preživel več časa v kopalnici s svojim prenosnikom kot z mano. Nekega dne pa ga je pozabil na moji postelji. Radovednost me je premagala in na ekranu sem zagledala fotografije več starejših žensk.

To so bile fotografije starih, polnejših in zgubanih teles med seksom. Pregled njegove zgodovine iskanja mi je odkril, da je to počel vsaj tri ali štiri ure tedensko. Videla sem celo gole fotografije njegove bivše in tiste starejše sestrične.

Takrat se mi je posvetilo. Bil je bolan, tiste starejše ženske pa so bile še bolj bolne – v glavo. Pred mojimi očmi se mi je sesul ves svet. Le kako sem lahko bila tako neumna?

Ko je prišel iz kopalnice, me je zagledal, kako strmim v njegov ekran. Ni se trudil skrivati. "Odvisen sem od starejših žensk," je rekel.

"S teboj se odlično ujamem na čustveni ravni, a vendar s seksualnega vidika bom zmeraj potreboval starejšo žensko, da me bo zadovoljila."

Ostala sem brez besed. Še preden sem lahko razumela celotno situacijo ali mu postavila nadaljnje vprašanje, je dodal: "Očitno to pomeni najino slovo. Resnično si prijetno dekle in zaslužiš si veliko bolje."

Bila sem šokirana nad tem, s kakšno lahkoto me je odrinil stran. Kot bi vedel, da se bo zgodilo. Kot bi že nekaj časa čakal na to. Nikoli ne bi mogla nikomur v družini povedati pravega razloga, zakaj sva se razšla. To sem zadržala zase in na skrivaj jokala.

S pomočjo jeznih pesmi sem žalovala za izgubo. Na njegov elektronski naslov sem poslala več pesmi, s katerimi sem želela, da spozna, da je bilo to, kar sva imela, edinstveno. Upirala sem se potrebi, da ga pokličem, a vendar sem to vseeno storila – zgolj zato, da bi takoj, ko sem zaslišala njegov glas, prekinila in zajokala od bolečine. Potrebovala sem več kot eno leto, da sem ga prebolela.

Vsak moj poskus se je izjalovil. Bil je globoko v svojem poželenju po starejših telesih. Imel je izjemno močno željo po izkušenem seksu. Prodiranje v spolzko, staro in raztegnjeno vagino mu je poganjalo kri po žilah.

Izkušena ženska je točno vedela, kako in kaj početi. Jaz pa nisem bila takšna. Ob pomisleku nanj in njegovo drgnjenje ob mlahavo, zgubano kožo sem si prvič zaželela, da bi se lahko čez noč postarala za deset let.

Po zapisu Shireen Sinclair

*Ime je spremenjeno.

Preberi še: KOLIKO v resnici seksajo SAMSKE ženske? Odgovor te bo presenetil!

Priporočamo tudi: WTF?! TO je nov TikTok trend med mladimi dekleti, ki je šokiral splet (mi ne moremo verjeti!)