"Sovražim fafanje, in TO je razlog, zakaj" (13 žensk brutalno iskreno o oralcu)

Se temu pridružuješ tudi sama ali pa to nadvse rada počneš?

"Sovražim fafanje, in TO je razlog, zakaj" (13 žensk brutalno iskreno o oralcu) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 11. 2022

Oralno zadovoljevanje, oralc, fafanje, vlečenje, ... Toliko izrazov za to eno "opravilo", ki ženske po vsem svetu deli na dva pola: ene ga obožujemo, druge naravnost sovražimo.

Če si se tudi sama znašla na strani tistih, ki tega pač nikakor ne prenesejo, se boš gotovo lahko poistovetila s spodnjimi izjavami uporabnic spletnega portala 9gag v prispevku o tem, kaj si v resnici mislijo o oralnem zadovoljevanju.

13 žensk brutalno iskreno o tem, zakaj ne marajo oralnega seksa:

1. "Četudi ne traja tako dolgo, se mi zmeraj zdi, da to počnem že celo večnost. Kako dolgo že to delam? Štirideset minut? Ne? Je minilo komaj 10? No, če to pretvorimo v 'oralne minute', bi rekla, da traja že nekje uro in pol, zato bom kar ostala pri svojem prvotnem stališču."

2. "Tega na žalost mojega fanta nikoli ne počnem, saj me sili na bruhanje. Skušam ga pač zadovoljiti na druge načine, kot na primer z rokami."

3. "Sovražim fafanje. Pa ne gre za to, ker ne bi dovolj dolgo vztrajala! Okus in vonj sta preprosto neznosna, četudi je moj fant pravkar stopil izpod tuša! Že ko pomislim na to, mi gre na bruhanje."

Takšnega OKUSA je v resnici penis (če si se morda spraševala, na kaj te spominja 😅)

4. "Ne prenesem tega! Vem, da je sicer moškim všeč. Mislim, da me od tega odvračata občutek partnerjevega penisa v ustih in njegova velikost. Ogromen je!"

5. "Ne maram ejakulacije po obrazu in nihče me ne bo prisilil v to. Moje telo je samo moje in takšne stvari se mi zdijo preveč ponižujoče!"

6. "Sovražim fafanje ... Pa ne dejanje kot takšno, težava je v tem, da nisem vešča v 'globokem grlu', zato me zmeraj začne siliti na bruhanje in to popolnoma uniči trenutek. Moj mož ga sicer obožuje, zato se potrudim in uporabim svoje roke ter se z usti zadržujem zgolj pri glavici – le tako je znosno."

Si dovolj poredna za 'globoko grlo'? To je VSE, kar moraš vedeti o njem (nasveti porno zvezde)

7. "Okus po znoju mi je ogaben. Dlake v mojih ustih so mi ogabne."

8. "Au, boli me čeljust!"

9. "Moje življenje je tako stresno in zdi se mi, kot da nikoli nimam pavze. Delam ves dan. Zakaj bi mu morala še fafati."

10. "Sem pravkar zavohala njegov anus? F*k, voham njegov anus. Ne vdihni. Samo nikar ne vdihni."

9 skrivnosti fafanja, ki ti jih nikoli ne bo priznal (razkriva Cosmo novinar)

11. "Imeti jezik, poln sramnih dlak, ni preveč zabavno."

12. "Da mu pride, traja celo večnost in preprosto se mi ne da čakati tako dolgo. Če bi lahko ugotovila, kako ga pripraviti do ejakulacije v nekje 7 minutah, bi mu ga vsaki drugi dan fafala."

13. "Sovražim fafanje, saj me po njem moj fant nikoli ne želi poljubiti."

Preberi še: 'Je normalno, da mi naenkrat več ni do seksa?' (ODGOVOR strokovnjakinje)

Priporočamo tudi: Članek SAMO za moške: Po takšni predigri hrepenimo ženske!