Takšnega OKUSA je v resnici penis (če si se morda spraševala, na kaj te spominja 😅)

No, tole ... tole te bo pa do solz nasmejalo! 🤣

Takšnega OKUSA je v resnici penis (če si se morda spraševala, na kaj te spominja 😅) (foto: Profimedia) Profimedia
5. 6. 2022

Vsakdo izmed nas, ki je partnerja kdaj oralno zadovoljil, se je že srečal s tem. Nekateri imajo komajda zaznaven okus (temu najpogosteje rečemo dobra higiena 🤣), drugi pa vendarle nekoliko močnejši.

In če si se ves ta čas, ko si ga imela v ustih, spraševala, na kaj neki te spominja njegov okus, boš morda zadevi zdaj končno prišla do dna. Po spletu smo pobrskali za odgovori, kakšen okus ima penis v resnici, in naleteli na nekaj zelooo zanimivih ... pa tudi smešno bizarnih ugotovitev!

Takšen okus (in vonj) ima penis po besedah uporabnikov spleta:

1. "Kot bi zavil banano v rezino šunke."

2. "Občutek je, kot bi sesal eno tistih lizik s čilijem. Pekoč občutek, ki ga pusti na tvojih ustnicah, v tebi spodbudi, da si želiš še več ... Nato pa pride sladek del, ki se ga preprosto ne moreš naveličati. To je zame najboljši okus, ki se ne more primerjati z ničemer."

3. "Okus ima po resnično stari skuti/siru."

Preberi tudi: TO si moški v resnici želi med ORALNIM seksom (pa ti nikoli ne bo priznal na glas)

4. "Okus ima po umazanih oblačilih s priokusom, ko v svoja usta vtakneš prst nekoga drugega. Pomembno je tudi vzeti v zakup, če je penis obrezan ali ne. Okus se namreč razlikuje."

5. "Obupno. Vsaj tip, s katerim sem bila, je imel vonj po mešanici gnilih rib in mačjega dreka! Fuj! Že samo imeti njegov penis kjerkoli v bližini obraza, kaj šele v ustih, je bilo pravo mučenje. Jezus! Najprej sem mislila, da bo vonj izginil, če ga umijem. Zato sva ga umila z milom, a zaman. Luknjica na vrhu je še zmeraj ogabno smrdela. Skoraj bi bruhala. Menim, da je to subjektivno in odvisno od tega, kaj oseba jé, pije, kako pogosto telovadi in tako naprej. Fantje, prosim vas, ne privoščite svojim puncam takšnega mučenja. Prosim vas, jejte zdravo in ostanite čisti tam spodaj."

6. "Kot sveža posteljnina."

Priporočamo še: O TEM med seksom lažejo VSI moški (ja, tudi tvoj!)

7. "Nebesa. Je popolno razmerje med slanim in sladkim, kot mešanica oreščkov in suhega sadja. Njegov vonj me spominja na dolg dan po kampiranju, na tisti vabljiv vonj potu in moške kolonjske. Preprosto božansko."

8. "Okus ima po koži, zato bi lahko to opisala kot ... slano?"

9. "Mislim, da pravzaprav niti nima okusa, razen, če je tip malo poten, potem ima okus po siru in gobicah ... Čeprav v resnici ni tako ogabno, okus je blag, nič kaj preveč močen."

10. "Okus ima približno po prstu, ampak bolj vlažnem."

Te morda zanima tudi: Moški, med ORALNIM seksom si od vas v resnici želimo le TO! 👅

11. "Hm ... penisi, ki sem jih jaz poskusila, so kot vsi ostali deli telesa, kjer je podobno tanka koža. Če je bil pred kratkim umit, ima okus po koži in milu. Če ne, ima (v primeru mojega trenutnega fanta) okus po otroškem pudru in moškem vonju. Moj fant rad na penis nanese nekaj otroškega pudra, da ostane suh in svež; od tod tudi okus po njem in koži. Moški koži. Ni slaba kombinacija. Tušira se vsaj enkrat dnevno, zato njegovi privatni deli nikoli ne dišijo slabo. Včasih je vonj bolj "moški", a vendar nikoli ogaben."

12. "Okus ima po klobasi."

13. "Med fafanjem ima njegov penis okus po mleku in kosmičih. In s tem ne mislim, da ima njegova sperma takšen okus (ne dovolim mu, da mu pride v moja usta), ampak le penis ... Ali pa se to zdi samo meni? V resnici sploh ne jem kosmičev tako pogosto in danes jih vsekakor nisem jedla. Že ko pomislim na to, mi je smešno, ampak resnično – mleko in kosmiči?! To me nekako odvrne, haha."

Preberi še: TO bo moški med seksom počel LE, če te resnično ljubi ❤️

Priporočamo tudi: "Imam afero s poročenim moškim, a skrbi me, da najino razmerje ne bo preživelo karantene"