Pirančan o nepričakovanem TROJČKU: "Prišli sta v sobo in me začeli poljubljati in božati po penisu"

»V študentsko sobo sta udrli navdušeni študentki, in se vrgli na mojo posteljo. Niti v najbolj divjih sanjah si nisem predstavljal, kaj se je zgodilo takoj za tem.«

Pirančan o nepričakovanem TROJČKU: "Prišli sta v sobo in me začeli poljubljati in božati po penisu" (foto: Profimedia) Profimedia
29. 7. 2021

Našemu bralcu so se zares uresničile najbolj divje želje. In to sploh ne na njegov rojstni dan!

»Sprva sem bil nad življenjem v študentskem domu zelo skeptičen. Ni mi preveč dišalo dejstvo, da bom živel v majhni sobici, brez zasebnosti, a po nori izkušnji, ki se mi je zgodila za cimrov rojstni dan, tega definitivno ne obžalujem. 

Vse se je začelo popolnoma običajno. Bila je zima, zato smo pred odhodom v klub s kolegi pili kar v sobi, nato pa smo se odpravili na zabavo, ki je bila zares dobra.

Bežno se spomnim, da sem sredi noči na plesišču videl, kako se je cimer pogovarjal z dvema lepoticama, a temu nisem pripisal večjega pomena. Bil sem namreč precej pijan, zato sem se predčasno odločil, da bom odšel nazaj v dom, ki je bil na srečo precej blizu nočnemu klubu.

Desetminutni sprehod me je ravno prav streznil, da sem ob prihodu v sobo še nekaj pojedel in se nato ulegel v posteljo. Ne vem, če sem ležal pet minut, ko sem pred vrati zaslišal hrup, nato pa…

V študentsko sobo sta udrli navdušeni študentki in se vrgli na mojo posteljo. Niti v najbolj divjih sanjah si ne bi moral predstavljati, kaj se je zgodilo takoj za tem. Obe sta me pogledali, se zasmejali in me poljubili.

Zaradi šoka se prvih nekaj trenutkov sploh nisem vedel, kaj se dogaja, nato pa sem se spomnil, da sem dekleti že nekje videl. Bili sta namreč tisti dve, s katerima je moj cimer veselo minglal na plesišču.

Dekleti sta si nato slekli majici in me zgolj v nedrčku začeli poljubljati ter z rokami božati po penisu. Priznam, da se tega nisem branil. Mislim, da smo se tako mečkali vsaj kakšnih 20 minut, preden sta rekli, da ju je zelo veselilo, da smo se spoznali ter odšli.

»Kaj se je ravnokar zgodilo,« sem se vprašal sam pri sebi, ko sem ostal sam v sobi. Sploh mi ni bilo jasno, kako sta vedeli, kam priti in pravzaprav zakaj sta sploh prišli.

Šele naslednji dan, ko mi je cimer povedal, da ju je on poslal, mi je bilo vse skupaj nekoliko bolj jasno. »Vedel sem, da bosta dekleti poskrbeli, da se ne boš več počutil slabo. Brez skrbi, prišel sem z njima do doma ter ju počakal, da sta pri tebi zaključili.« Najbrž ne potrebujem poudariti dejstva, da je cimer z dekletoma nato odšel v drugo sobo, kjer so se zabavali naprej…

To študentsko življenje je včasih zares noro!«

Preberi še: 'V zadnjico mi je vtaknil PRST, zdaj si želim, da to ponovi' (Mariborčanka iskreno o prvi ANALNI izkušnji)

Priporočamo tudi: Seks izpoved Postojnčanke: Zajahala ga je na plaži v Egiptu, in NIHČE ju ni opazil