Strastna izpoved Postojnčanke: Zajahala ga je na plaži v Egiptu, in NIHČE ju ni opazil

"Fant se je ulegel na peščeno plažo, jaz pa sem ga zajahala. Bilo je izjemno. Še dobro, da sem imela na sebi ..."

Strastna izpoved Postojnčanke: Zajahala ga je na plaži v Egiptu, in NIHČE ju ni opazil (foto: Profimedia) Profimedia
26. 7. 2022

»Letos sem počitnice preživela s fantom v Egiptu, kjer sva se imela enkratno. Vročina, dolge peščene plaže in kristalno čisto morje. Popoln dopust!

Nekega večera sva po obilni večerji v hotelu odšla na bližnjo plažo, kjer sva sedela v mivki in gledala polno luno ter se crkljala in pogovarjala o življenju. Bilo je zares prijetno.

V bližnji trgovinici sva si pred prihodom na plažo kupila še steklenico penine, katero sva zelo hitro izpraznila. Bolj kot se je steklenica praznila, bolj sva postajala potrebna. In ne, ni se nama dalo oditi do hotelske sobe, zato sva se odločila, da bova s seksom poskusila kar na plaži.

Priznam, da naju je bilo nekoliko strah, saj se je v bližini slišalo ljudi, ki so uživali v baru na plaži, a naju to vseeno ni ustavilo.

Fant se je ulegel na peščeno plažo, jaz pa sem ga zajahala. Še dobro, da sem imela na sebi dolgo obleko, ki naju je pokrila. Bilo je izjemno. No, razen mivke, ki je zlezla povsod!

Ampak vseeno sva se imela super in lepo zaključila najin dopust.«

Preberi še: "S fantom sva se na zabavi močno napila - naslednji dan sem izvedela, kaj se je zgodilo ..." (izpoved Slovenke)

Priporočamo tudi: "Že tri leta se na skrivaj dobivam s sinovim najboljšim prijateljem" (izpoved ženske)