'V zadnjico mi je vtaknil PRST, zdaj si želim, da to ponovi' (Mariborčanka iskreno o prvi ANALNI izkušnji)

»V pozi 69 me je kar naenkrat presenetil njegov prst v zadnjici!«

'V zadnjico mi je vtaknil PRST, zdaj si želim, da to ponovi' (Mariborčanka iskreno o prvi ANALNI izkušnji) (foto: Profimedia) Profimedia
22. 7. 2021

Analni seks je kljub temu, da je za številne tabu tema, zelo prisoten in številni ga naravnost obožujejo. Bralka nam je razkrila, kako se je ona počutila med svojo prvo izkušnjo z analnim seksom.

»Po mesecih suše na seks področju mi je končno uspelo dobiti fanta. Ampak zgolj za seks, saj psihično nisem pripravljena na zvezo.

Do sedaj sva seksala trikrat in priznati moram, da je bil to daleč najboljši seks mojega življenja. Vsi moji bivši se lahko zgolj skrijejo.

Nazadnje, ko sva seksala, pa je na meni preizkusil nekaj novega, in še sedaj ne vem, kako sem se ob tem počutila…

Med seksom v pozi 69 me je namreč kar naenkrat presenetil njegov prst v moji zadnjici! Ker tega še nikoli nisem poskusila, so bili občutki tako novi, da jih sploh ne znam opisati. Bilo mi je sicer všeč, ampak hkrati sem se ob tem počutila čudno.

Najbolj pa me je presenetilo to, da me pred tem ni nič vprašal ali pa napovedal svojo naslednjo potezo. Najbrž je tudi on to storil v trenutku navdiha, brez razmišljanja.

Ko se naslednjič dobiva, ga bom prosila, naj zadevo še enkrat poskusi. Morda pa mi bo vse skupaj postalo zelo všeč.«

Preberi še: "Moževa najboljša prijateljica je hkrati tudi najina punca, in TAKO funkcionira naše razmerje"

Priporočamo tudi: "Možu občasno dovolim, da se 'poigra' z mojo mamo" (priznanje dekleta)