Slovenec na spletu razkril OGABNO navado svoje punce, a 100% ni pričakoval TEGA

Ammm ... Kaj pa o tem misliš ti? 😳

Slovenec na spletu razkril OGABNO navado svoje punce, a 100% ni pričakoval TEGA (foto: Profimedia) Profimedia
16. 2. 2023

"Saj niti ne vem, če je okusno to pisat, ampak bom. Imam novo luštno punco, sva v zgodnjih dvajsetih. Skupaj sva pol leta. Občasno prespiva drug pri drugem.

Zadnjič je ona prespala pri meni, pripravljal sem večerjo itd., ko se v nekem trenutku ozrem in vidim, da si grize nohte na nogah.

Se ne hecam, ampak mislim, da bolj ogabnega, razen žvečenja svojih smrkljev, še nisem videl. Malo se mi je zagabila, čepav je sicer ekstra urejena in kul. Nekako ji moram to povedati ..." se je na forumu med.over.net oglasil Slovenec.

A odgovori, ki jih je dobil, so ga gotovo presenetili.

Medtem ko so mu nekateri uporabniki svetovali, naj se z njo preprosto pogovori in ji reče, da ga to moti, so drugi precej šokirali (no, vsaj nas so 😅) s svojimi komentarji.

"Seks z nekom, ki LAHKO da nogo v usta mora biti kul, glede na njeno fleksibilnost," je šaljivo odgovoril eden izmed uporabnikov.

Preberi še:

Druga dva pa sta bila nekoliko bolj ostra.

"Gnusi se ti, ker ima v ustih SVOJE prste na nogah? Ko vzame v usta tvojega pimpeka, ki ima poleg vseh ostalih svinjarij in bakterij še izločke, je pa ok? In ko ji v usta porineš svojo nagnusno, slinasto zadevo od jezika, je tudi ok? Tvoje nagnusne organe lahko sprejme v svojo ustno odprtino, njene okončine in nohti pa bi se ji morali gnusiti??" ga je okaral drugi. 😬

Tretji oziroma tretja pa ga je povprašala: "In kaj narediš z jezikom, preden ga vstaviš v gobec svoje ženske? Ga stuširaš? Razkužiš? Meni osebno še bolj ogabno, ker vsi vemo, koliko oblog in bakterij se nabira na tem slinastem organu, ne glede na to, kako ga čistimo. In ženske nikoli ne moremo vedeti, kje vse je bil jezik moškega bitja, preden ga vstavi v našo ustno odprtino."

Ammm ... okej? 🙄 So samo nas presenetili tile odzivi ali pa si tudi ti malce šokirana? 🙈

Gifi: Giphy.com

Preberi še: "Rad bi jo gledal med seksom z drugim" (+ 15 skritih seks fantazij moških IN žensk)

Priporočamo tudi: "Na Facebooku sem izvedela, da se je moj fant POROČIL, in to ne z mano" (resnična zgodba)